Vi er ved at bygge sengen....

Mollis

Sengerammer
4.5 star rating (36) total reviews
Mollis Sengeramme er en elegant og robust seng, der tilbyder enestående komfort og støtte. Denne seng er designet med en massiv fyrretræsramme, der skaber et stabilt fundament for din søvn. Den er udstyret med en blød og slidstærk betræk, der er OEKO-TEX-mærket, hvilket garanterer at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Mollis Sengeramme er tilgængelig i forskellige fastheder, der passer til din kropsvægt og præference. Denne seng er det perfekte valg for dem, der værdsætter både komfort og design.
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Uden Topmadras
Topmadras:
Uden Springmadras
Fasthed:

Spar op til 40% på tilbehør

Tilbehør
1
 • Bestillingsvare
 • Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Mollis
Mollis

Vores Instagrammer

Mollis er vores beauty queen, familiens yndige og et helt igennem godt valg, når du skal have en sengeramme, der både tager point for det indre og det ydre. Mollis har vundet Instagrams hjerte og lige om lidt også dit, når du får den hjem i soveværelset. Fordi den emmer af æstetik, sindssyg god smag, god søvn og gode, velovervejede valg — vores Instagrammer af en sengeramme.

Produktoverblik

Udforsk Mollis

1 2 3
 • Design

  Som at sove på en sky

  Sengerammen Mollis er karakteriseret af runde former, der som en blød sky inviterer til en dyb og fredfyldt søvn. Et perfekt valg til dig, som ønsker en komfortabel seng, der både er en fryd for øjet og din nattesøvn.
  Design
 • Fasthed

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra størrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
  Fasthed
 • Massivt træ

  Et stabilt fundament

  Mollis-sengerammen er bygget omkring en træramme i massivt træ, der skaber et stabilt fundament for din nattesøvn. Det massive træ giver Mollis en mærkbar robusthed og en fænomenal holdbarhed.
  Massivt træ
Mollis løfter soveværelset
Ned i mindste detalje

Mollis løfter soveværelset

Da vi udviklede vores Mollis-sengeramme, efterlod vi lige nøjagtigt ingenting til tilfældighederne. Fordi skønhed har sin berettigelse. Fordi gennemarbejdede, æstetiske ting gør vores verden smukkere og dejligere at være i. Mollis har et flot ydre og et ditto indre. Den massive træramme holder din madras godt på plads og skaber fundamentet for din søvn, imens sengerammens bløde, organiske former giver et roligt udtryk til dit soveværelse.
Ældes med ynde

Et smukt, æstetisk ydre

Vores billedskønne Mollis er betrukket med et smukt, OEKO-TEX®-certificeret møbeltekstil, som let og elegant smyger sig om sengerammens massive træsramme. Stoffets fine vævning gør både tekstilet blødt, slidstærkt og enormt fotogent. Ligeledes er tekstilet let at vedligeholde, for intet er jo finere end at ældes med ynde.
Vælg selv madrasser

Personalisér din komfort

Mollis-sengerammen kommer uden spring- og topmadras, men inklusiv lameller. På den måde kan du selv vælge de madrasser, fra vores brede sortiment, der passer bedst til dine behov og til det, du ønsker dine madrasser skal kunne og være lavet af. Således får du den mest personaliserede seng, komfort, personliggørelse og ikke mindst den bedste nattesøvn.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Mollis

Mollis
 • Leveringstid
  30-50 hverdage
  Passer til madrasstørrelse
  140x200 cm
  Type
  Sengeramme 140x200
 • Sengerammens mål (uden madrasser)
  L: 235cm / B: 160cm / H: 45cm
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Gavlhøjde
  100 cm
  Højde
  45 cm.
  Bund
  34 cm.