Sengerammer 180x200

Sengerammer 180x200

3 Produkter

 1. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 180x200 cm.

  As low as 4.799,00 kr.

  eller 480 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 2. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 180x200 cm.

  As low as 4.799,00 kr.

  eller 480 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 3. Messina Kernebøg
  Messina Kernebøg - 180x200 cm.

  As low as 7.899,00 kr.

  eller 790 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage

3 Produkter

Sengerammer 180x200

Her finder du sengerammer i massivt træ, der er til at betale.

Alle vores modeller giver mulighed for opbevaring, og vores sengerammer er derfor en praktisk løsning, hvis du bor på få kvadratmeter.

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, der alle giver dit soveværelse et naturligt udtryk. Uanset om du er mest til bøg, eg eller fyr, får du virkelig kvalitet udover det sædvanlige.

Skandinavisk kvalitet
Alle vores sengerammer er produceret i Danmark, og derfor er du sikker på at få et produkt, der er behandlet med stor omhu. De fleste sengerammer bliver produceret i massivt træ, og derfor er holdbarheden også imponerende.

Kombiner med madras
Er du på udkig en madras til din sengeramme, er vores springmadrasser og skummadrasser et oplagt valg til en komplet seng. Disse madrastyper passer perfekt til formålet og vil i samarbejde med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort.

Sov godt og grønt
Vi kan tilbyde en seng, der er bæredygtig og uden brug af andet end naturprodukter. Du kan eksempelvis vælge en af vores sengerammer fremstillet i FSC-certificeret træ og kombinere med vores latexmadras Mayan. FSC står for bæredygtigt træ, mens Mayan er CO2 neutral og fremstillet i 100% naturlatex.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering