Sengerammer 180x200

Sengerammer 180x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 180x200 cm.

  As low as 4.999,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 2. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 180x200 cm.

  As low as 4.999,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 3. Messina Kernebøg
  Messina Kernebøg - 180x200 cm.

  As low as 8.099,00 kr.

  eller 810 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer 180x200

Sengerammer til dobbeltsenge kan være svære at finde i høj kvalitet til en fornuftig pris. Derfor har vi hos Bedre Nætter valgt at holde fokus på kvalitetsløsninger, hvor vi netop sikrer en pris der er til at betale. Vi har samlet et bredt udvalg af sengerammer i forskellige træsorter, hvor langt de fleste modeller endvidere er med mulighed fror opbevaring - sengerammer i massivt træ til gode priser. Specielt vores Messina serie har opnået en stor popularitet i byer hvor det oftest er mindre lejligheder, og man derfor har problemer med at have nok opbevaringsplads i boligen. Her er en af vores sengerammer med opbevaring i form af skuffer ideel.

Udover at have flere modeller, så har vi også serierne med forskellige træsorter - det er en meget afgørende faktor i forhold til pris. Eksempelvis er Kernbøg og Eg de 2 mest eksklusive træsorter. Når du vælger en sengeramme, så skal du have fokus på hvad der vil passe bedst ind i dit hjem, de mange muligheder gør at der er noget for en hver smag - mens det praktiske aspekt i Messina serien er gennemgående uanset træsort.

Det er også værd at bemærke at alle vores sengerammer er fra Skandinavien, langt de fleste modeller er fra Danmark mens vi også har enkelte der er fra Sverige. De danske modeller bliver oftest også produceret i svensk træ.

Leveringen af vores sengerammer sker med fragtmand - og i enkelte tilfælde GLS. Når du bestiller en model, så henter vi den hjem fra producenten (det kan lade sig gøre da eksempelvis Messina og Jabo modellerne produceres i Øst- og Vestjylland. Når vi får sengen ind på vores lager, så ringer vores fragtmand til dig og aftaler hvornår det vil passes dig at modtage sengen.

Når du køber en sengeramme, så kan det ofte være en god ide at købe en madras til sengen i samme ombæring. Her har vi specielt mange springmadrasser der er oplagte. Når du ligger lameller i din sengeramme, så er disse bunden i sengen og du kan let placere en springmadras ovenpå og få en fuldt funktionsdygtig seng. Grunden til at vi anbefaler springmadrasser istedet for boxmadrasser, er at boxmadrasserne har en træramme indbygget og er lavet for at stå på egen hånd - de er altså ikke bygget til at blive smidt i en sengeramme som det er tilfældet med springmadrasserne. Det kan godt lade sig gøre at bruge boxmadrasser, men her skal du være sikker på at boxmadrassen ikke er bredere end den burde være.

Sov Grønt med Træ sengeramme + Naturlatex madras.

Vil du være sikker på at få den mest naturlige søvn? Vi har mulighed for at tilbyde dig en seng der er bæredygtig og uden brug af andet end naturprodukter. Ved at vælge en af vores sengerammer fremstillet i FSC-certificeret træ og kombinere den med vores latexmadras Mayan der er 100% CO2 neutral og fremstillet i 100% naturligt latex får du altså en seng direkte fra naturen.

Selve betrækket på Mayan er også af Tencel typen hvor det er meget fint savsmuld der er brugt til at lave stoffet. Det betyder at du vitterligt får en grøn madras - i ægte øko-stil, hvor latexen er importeret fra Sydamerika.