Sengerammer 160x200

Sengerammer 160x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 160x200 cm.

  As low as 4.998,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 2. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 160x200 cm.

  As low as 4.998,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 3. Messina Kernebøg
  Messina Kernebøg - 160x200 cm.

  As low as 7.998,00 kr.

  eller 800 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer 160x200

Har du brug for en ny sengeramme? Hos Bedre Nætter har vi et stort udvalg af sengerammer med opbevaringsmuligheder. Dette giver dig muligheden for at få en seng med en praktisk funktion, udover bare at sove i den. Hvis du vælger en sengeramme med skuffer, så vil du nemt kunne udnytte pladsen i dit soveværelse bedre, end du allerede gør.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du anvender en springmadras i din nye sengeramme. Springmadrasser passer perfekt til formålet, og vil i samarbejde med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort. Du kan desuden vælge at placere en boxmadras under springmadrassen, for på denne måde at opnå den bedst mulige komfort, samt en personaliseret seng der tager hensyn til dine søvnbehov. Derudover, så oplever mange at en sengeramme med en skummadras kan lindre ryg- og lændeproblemer, hvorfor vi anbefaler denne type madras til folk med disse problemer.

Skummadrasser er opbygget med en latexkerne, og det betyder at denne madrastype er meget elastisk. Latex yder nemlig en elastisk støtte, og det betyder, at madrassen tilpasser sig dine personlige behov idet du støttes de steder, hvor du vejer mest. De steder hvor din vægt centreres kaldes trykpunkter, og de er disse punkter som let bliver irriterede om natten, hvilket tvinger dig til at vågne op og justere din position. En skummadras vil minimere dette behov, og derfor anbefaler vi denne type madras.

Vores sengerammer er alle bygget i træ, og hvis du vil have en helt naturlig seng, så bør du se mod vores sengerammer. Hvis du ønsker en naturlig seng med de sunde komfortable egenskaber fra en latexmadras, så anbefaler vi på det kraftigste vores topmadras Mayan, som er af 100% naturlatex. Man bruger mange timer i sengen hver eneste nat, og derfor vil mange opleve, at en naturlig løsning også er en sund løsning.