Sengerammer 160x200

Sengerammer 160x200

3 Produkter

 1. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 160x200 cm.

  As low as 4.798,00 kr.

  eller 480 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 2. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 160x200 cm.

  As low as 4.798,00 kr.

  eller 480 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage
 3. Messina Kernebøg
  Messina Kernebøg - 160x200 cm.

  As low as 7.798,00 kr.

  eller 780 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 16-24 hverdage

3 Produkter

Sengerammer 160x200

Har du brug for en ny sengeramme? 

Hos Bedre Nætter har vi et stort udvalg af sengerammer med opbevaringsmuligheder, og det forvandler din seng til et praktisk møbel. Vælger du en sengeramme med skuffer, vil du nemt kunne udnytte pladsen i dit soveværelse bedre, end du allerede gør.

Vi anbefaler, at du anvender en springmadras eller skummadras i din nye sengeramme. Disse madrastyper passer perfekt til formålet og vil i samarbejde med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort.

Vores sengerammer er alle bygget i massivt træ, og hvis du vil have et naturligt udseende, har vi helt sikkert en sengeramme til dit behov. Alle vores sengerammer er desuden produceret i Danmark, og derfor er du sikker på at få et produkt i en imponerende kvalitet.

Ønsker du en grøn og komfortabel seng, anbefaler vi vores topmadras Mayan af 100% naturlatex. Man bruger mange timer i sengen hver eneste nat, og derfor vil en naturlig  løsning skabe de optimale rammer for en dyb søvn i mange år.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering