Vi er ved at bygge sengen....

Mollis Bouclé

Sengerammer
4.700000 star rating (20) total reviews
Størrelse: 180x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Uden Springmadras
Fasthed:
Uden Springmadras
Fasthed:
Tilbehør:
Uden Topmadras
Topmadras:
 • Bestillingsvare

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 35-45 hverdage
 • Delbetaling
Mollis Bouclé
1 2 3
 • Design

  Som at sove på en sky

  Sengerammen Mollis er karakteriseret af runde former, der som en blød sky inviterer til en dyb og fredfyldt søvn. Et perfekt valg til dig, som ønsker en komfortabel seng, der både er en fryd for øjet og din nattesøvn.
 • Fasthed

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra størrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • FSC-certificeret fyrretræsramme

  Et stabilt fundament

  Mollis sengeramme består af en massiv, FSC-certificeret fyrretræsramme, som skaber et stabilt fundament til din nattesøvn. FSC-certificeringen er din garanti for, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ er vævet med små nøgler, som skaber et luksuriøst udtryk. Tekstilens karakteristiske struktur faldet let omkring polstringen på sovesofaen, og skaber et glat, rent og organisk look. BOUCLÉ er både stilrent og slidstærkt - så du ikke skal gå på kompromis med praktikken for at få et eksklusivt, centralt møbel i dit hjem.
Personalisér din komfort

Personalisér din komfort

Mollis sengeramme er uden spring- og topmadras, men inklusiv lameller. Derfor kan du selv vælge madrasser fra vores brede sortiment, som passer bedst til dine behov. På den måde får du den mest personaliserede komfort og dermed den bedste nattesøvn.

En sengeramme der løfter ethvert soveværelse

Mollis efterlader intet til tilfældighederne med sit æstetiske ydre og komfortable indre, der er skabt til at holde din madras og din søvn på plads. Den massive sengeramme giver et godt fundament til din søvn og de stilfulde bløde, organiske former bringer et roligt udtryk til soveværelset.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig - uanset hvor i landet du bor. Du kan også tilkøbe opbæring eller opbæring og montering - så sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før den står helt skarpt på sit perfekte spot.

Specifikation af Mollis Bouclé

 • Leveringstid
  35-45 hverdage
  Sengerammens mål (uden madrasser)
  L: 235cm / B:200cm / H: 45cm
  Passer til madrasstørrelse
  180x200 cm
  Gavlhøjde
  100 cm
  Type
  Sengeramme 180x200
  Højde
  45 cm.
 • En boxmadras består af et fjedersystem som omkranset af en solid ramme af massivt træ. Du kan selv bestemme om du vil have monteret ben på din boxmadras, eller om du vælger at tage benene af, og ligge den direkte ned i en sengeramme. Alle vores boxmadrasser passer perfekt ned i vores sengerammer, du kan dog også vælge at ligge en springmadras og topmadras ned i sengerammerne.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.