Opbevaring under sengen

For mange er det både praktisk og nødvendigt at købe en seng med opbevaringsmuligheder under. Hos Bedre Nætter har vi stort fokus på, at funktionalitet, design og ikke mindst komfort skal gå op i en højere enhed. Derfor er du heller ikke tvunget til at gå på kompromis med nogle af disse vigtige parametre, når du køber din nye seng. Vi tilbyder et bredt udvalg af både almindelige senge, sengerammer og sovesofaer med gode opbevaringsmuligheder.

Opbevaring under sengen

Du har mange forskellige muligheder for at købe en seng med opbevaring under hos Bedre Nætter. På størstedelen af vores kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser er der mulighed for at vælge ben på helt op til 23 cm. Det giver en masse ekstra plads under sengen og dermed også rigtig gode opbevaringsmuligheder. Med de høje ben kan du uden problemer eksempelvis placere bedrollers under sengen og gemme ekstra dyner, puder og sengetøj væk.

Se blandt andet nærmere på vores Venus boxmadras eller Venus elevationsseng.

Opbevaring i en sengeramme

Du kan få mere plads i dit soveværelse med en af vores funktionelle sengerammer. Se eksempelvis nærmere på Messina i massiv kernebøg, som har fire store, indbyggede skuffer. Det giver rig mulighed for opbevaring af sengetøj, lagner, puder og lignende under sengen og vil derfor samtidig give god mulighed for at holde soveværelset pænt og ryddeligt.

Opbevaring under sovesofaer

Størstedelen af de sovesofaer, vi forhandler, giver mulighed for opbevaring under. Vi har et stort udvalg af sovesofaer med høje ben, og du kan derfor sagtens opbevare diverse ting under din sovesofa.

Vi vil blandt andet anbefale dig at se nærmere på vores bestseller Recast, som har 22 cm høje ben, hvilket giver rigtig god mulighed for at opbevare eksempelvis en topmadras, når sovesofaen i dagstimerne skal bruges som almindelig sofa. Der er desuden et lille opbevaringsrum under sofaen, hvor det er oplagt at opbevare sin dyne.

Sovesofaen Osvald er ligeledes et både funktionelt og komfortabelt møbel med gode opbevaringsmuligheder. I den nederste del af sovesofaen findes et stort opbevaringsrum, hvor du kan gemme dine dyner og puder væk i løbet af dagen.