Ovia Diamant - Beige

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 8-15 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
Ovia Diamant: Luksuriøs til mindste detalje

Ovia Diamant: Luksuriøs til mindste detalje

Man kan altid blive endnu bedre og dygtigere. Det er Ovia Diamant et fremragende eksempel på. Med denne seng har vi rykket grænserne for god komfort. Opskriften er enkel og til ære for dig, der forventer det ypperste: godt håndværk og de bedste materialer, der er til at opdrive. Ovia er klædt i de fineste, italienske klæder i form af økologisk højkvalitets uld. Her har vi taget udgangspunkt i alt, hvad vi ved, der er vigtigt for dig i forhold til opbygning, kvalitet, komfort og funktionalitet. Materialerne er valgt med ekstrem omhu og opmærksomheden er rettet på enhver detalje.

En topmadras af særlig karakter

En topmadras af særlig karakter

Som vores bedste seng i sortimentet kræver Ovia Diamant en topmadras, der er fuldkommen og ikke kan tænkes bedre. Derfor er topmadrassen produceret efter den specielle Sonocore-metode, der sikrer, at latexen får en mere ensartet og åben overflade. Det gør madrassen mere slidstærk og åndbar. Samtidig arbejder topmadrassen aktivt for at give dig den ideelle sovetemperatur, så du hurtigere kan nå den dybe, vigtige søvn. Det er muligt på grund af en unik teknologi, der behandler topmadrassen med grafitpartikler, der virker varmeafledende. Nætter hvor du sover i den syvende himmel bliver med Ovia Diamant hurtig hverdag.
En springmadras for drømmere

En springmadras for drømmere

Når det gælder kontinentalsenge, er det springmadrassen, der løber med den store hovedrolle. Det er her den største indflydelse på sengens generelle komfort findes. Netop derfor har vi til Ovia Diamant sørget for, at kroppens bevægelser for dig, såvel som for din sovende partner, forbliver isoleret. Takket være vores Unita™ spring system, arbejder sengens fjedre i fællesskab på at støtte hele kroppen. Det vil sige, at samtlige fjedre har en mindre, indvendig fjeder, der gør, at man automatisk får ekstra støtte i de områder hvor presset stiger. Uanset hvordan du ligger i sengen, er du dermed sikret en individuel komfortoplevelse i særklasse. For at sikre at fjedrene har de bedste betingelser, er de omkranset af en naturlig Mayan Pulse latexpolstring.
En boksmadras, der er bedst til benet

En boksmadras, der er bedst til benet

Man glemmer nogen gange, hvilket ansvar sengen bærer. Tænk sig, den har afgørende betydning for, hvordan din dag bliver. Ved Ovia er ansvaret i trygge hænder. For at fuldende oplevelsen har vi prioriteret to lag af fjedre i boksmadrassen. Helt konkret betyder det, at vi har opgraderet boksmadrassen med to lag fjedre i stedet for det typiske ene lag. Ét blandt mange eksempler på at sengen byder på bedre kvalitet end det sædvanlige. Kvaliteten er indrammet af en stærk træramme i massivt fyrretræ, der udgør fundamentet for din søvn. Solid nok til at modstå næsten livstids brug. Derfor tør vi også love 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Diamant forlænger din dybe søvn

Kropstemperaturen er halvanden grad under normalen, når vi er i den dybeste søvn. Af den grund har vi udviklet Diamant til at være fire gange mere varmeafledende end almindeligt latex. Du opnår derfor hurtigere stadiet for dyb søvn med vores Diamant topmadras, hvilket forbedrer din søvnkvalitet fra første nat og i mange år frem.

1

million grafitpartikler hjælper med at optimere din dybe søvn.

365

dage om året vil sengen give dig bedre nætter.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Alle vores topmadrasser er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Ovia Diamant

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Denne topmadras er lavet af latex, som er elastisk, åndbar og allergivenlig. Derudover behandles overfladen af latexen med grafit, der hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i sengen.

 • Ja, betrækket kan vaskes i maskine op til 60 grader.

 • Den har 300 Unita™ fjedre per m2.

 • Vi anbefaler altid at vælge fasthed baseret på din kropsvægt og generelle præference. Du kan se, hvilken vægtklasse, der passer til vores forskellige madrastyper ved at klikke på rullemenuen 'Fasthed', der findes på de forskellige sengesider.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Ovia Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Højde
  Højde Total: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 71 cm. (12 cm ben, 28 cm bund, 24 cm madras, 7 cm topmadras
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x210

Er en kontinentalseng det rigtige for dig?

Vores kontinentalsenge er den sikre vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og lidt mere til.

Et ekstra madraslag

Et ekstra madraslag

Tre madraslag giver dejlig komfort, lang holdbarhed og lidt ekstra højde.

Den helt rigtige støtte

Den helt rigtige støtte

Pocketfjedre og komfortzoner sørger for optimal støtte hver evig eneste nat.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering