Sengesæt 240x220

Med et sengesæt i størrelsen 240x220 får du et dynebetræk, der passer til dig eller jer, der sover med en ekstra bred og lang dobbeltdyne. Hos Bedre Nætter forhandler vi udelukkende satinvævede sengesæt, der gør, at stoffet er ekstra stærkt og særdeles babyblødt. Se vores udvalg af og find dit næste 240x220 sengesæt.

Essential

Vores Essential-sengetøj er topkvalitet, OEKO-TEX®-certificeret og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der udmunder sig i et silkeblødt tekstil.

-35%
Essential sengesæt
Se produkt
Ugens anbefaling
240x220 cm.
  • Graphite
  • Rose

Essential sengesæt

Sengetøj Essential

As low as 891  kr. Førpris 1.379  kr.

-35%
Essential sengesæt
Se produkt
Ugens anbefaling
240x220 cm.
  • Rose
  • Graphite

Essential sengesæt

Sengetøj Essential

As low as 891  kr. Førpris 1.379  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye sengesæt til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende sengesæt af højeste kvalitet.

Sengetøj 240x220

Det er vigtigt at have det rigtige dynebetræk. Alle sætter pris på at krybe i en seng med rent sengetøj, og hos Bedre Nætter ved vi at kvaliteten af dit sengetøj gør en stor forskel for din nattesøvn. Behageligt sengetøj øj giver en behagelig nattesøvn, og hos Bedre Nætter tilbyder vi vores kunder Danmarks bedste priser.

Du er i berøring med dit dynebetræk hele natten, og derfor er det vigtigt at du er glad for dit sengetøj. Vi har et bredt udvalg, og hvad end du vil have dit betræk i et bestemt mønster eller farve, så kan du finde det i vores sortiment. Vi har fjernet mellemmanden og er udelukkende online, og derfor kan vi tilbyde kvalitetssengetøj til Danmark bedste priser. Det kommer vores kunder til gode, og det er vi stolte af.

Sengetøj i størrelsen 240x220 passer naturligvis til dobbeltdyner af samme størrelse. Denne type dyne egner sig især til par eller til de, som gerne vil have lidt ekstra plads at brede sig på i løbet af natten. Vores dynebetræk er alle af 100% bomuld, og det betyder at du får et naturligt og behageligt dynebetræk når du handler hos os.

  • Et godt sengesæt skal være så behageligt som muligt. Derudover er det en god idé at vælge et sengesæt, som er produceret i naturlige materialer uden skadelig kemi. Det får du i et sengesæt fra Bedre Nætter. Alle vores sengesæt er satinvævet, hvilket giver et ekstremt blødt, glat og slidstærkt stof.

  • Alle vores sengesæt indeholder betræk til en dyne og to puder. Du kan selv vælge imellem en masse farver, så du får det perfekte sengesæt for dig. Sengetøj fra Bedre Nætter skal ikke kun være behageligt, det må også gerne være smukt.