Senses Motion

24.999,00 kr.

As low as 24.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • 7 komfortzoner og pocketfjedre.
 • Hybridpolstring for optimal trykaflastning.
 • Motion Topmadras - omfavnende og elastisk.

Farve

Tilpas Senses Motion
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Kontinentalsengen Senses Motion er det oplagte valg til dig, der ønsker en solid, men blød aflastning.

Senses Motion består af tre madraslag. Nederst et dobbelt fjedrelag og øverst en blød, elastisk topmadras. Den midterste madras er springmadrassen, som er inddelt i syv komfortzoner. Zoneinddelingen sikrer dig en seng, som tager omhyggeligt hensyn til netop din krop og liggeposition, så du får en uforstyrret og restituerende nattesøvn. 

Som resten af vores sortiment er alle delene i Senses Motion selvfølgelig også OEKO TEX-certificerede, og du kan derfor være sikker på en seng fri for skadelige kemikalier. Herunder kan du læse mere om sengens opbygning.

Boxmadras

Boxmadrassen er sengens nederste madras, og kvaliteten af den er derfor afgørende for sengens samlede komfortoplevelse. For at understrege den høje kvalitet i Senses Motion er boxmadrassen udstyret med pocketfjedre i stedet for skum, som dette madraslag ofte består af. Fjedrene er omsluttet af en holdbar træramme i massivt fyrretræ på 14 centimeter.

Springmadras

Springmadrassen er kontinentalsengens midterste madraslag, og ligesom boxmadrassen består denne madras også af pocketfjedre. Fjedrene er inddelt i syv komfortzoner, og i samarbejde med den elastiske hybridpolstring omkring fjedrene sikrer det en personlig trykaflastning på netop de punkter, hvor din krop har brug for det. 

For senge, der er 160 centimeter og bredere, er det muligt at vælge forskellige fastheder i de to sider af sengen. Det betyder, at sengen kan tilpasses to personer, der ikke er i samme vægtklasse.

Topmadras

Det øverste madraslag er topmadrassen, som på Senses Motion er vores nyudviklede Motion-topmadras. Motion består af en blød skum, der lader dig synke ned og giver følelsen af at blive omsluttet, uden at madrassen former sig efter din kropsvarme. Endelig betyder Motions imponerende elastiske egenskaber, at dine bevægelser bliver isoleret, og du kan derfor nemt vende dig i sengen uden at forstyrre en eventuel partner.

Overordnet er Senses Motion den rette seng for dig, der ønsker at sove blødt og få følelsen af at blive omsluttet, men hvor du samtidig kan være sikker på, at varmen ikke ophober sig i madrassen.

Specifikation af Senses Motion

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm
Mere information
Kolli 5 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 64 cm (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.