Springmadras 140x200

Med en 140x200 springmadras får du den perfekte størrelse til dig, der ønsker ekstra god plads at brede sig på – eller til jer med det mindre soveværelse. Vores 140x200 springmadras er udstyret med nøje udvalgte pocketfjedre og strategisk placerede komfortzoner for at give den mest optimale støtte. Hos Bedre Nætter finder du nemt en springmadras i størrelsen 140x200, der matcher ethvert behov.

140x200 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
140x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51402 star rating (107) total reviews

As low as 2.499  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
140x200 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.5 star rating (150) total reviews

As low as 3.499  kr.

Springmadras 140x200

Vi har et stort udvalg af springmadrasser i størrelsen 140x200 centimeter. Fælles for madrasserne er, at de alle er af høj kvalitet og samtidig kan erhverves til Danmarks absolut bedste pris. Vi har valgt udelukkende at have springmadrasser af høj standard i vores sortiment, således at du kan være sikker på at få den fremragende nattesøvn, du fortjener. Bedre Nætter er en onlinebaseret virksomhed, og vi har sparet de fysiske butikker væk. Når vi sparer, så gør vores kunder naturligvis også. Det betyder, at vores springmadrasser og andre produkter alle kan fås til en pris, der er væsentligt lavere, end hvad du får hos andre forhandlere. Det er vi stolte af at kunne tilbyde.

En springmadras i størrelsen 140x200 kategoriseres som en lille dobbeltseng. Det betyder, at den er oplagt til par eller til dem, som ønsker sig en større seng til sig selv. En springmadras i størrelsen 140x200 optager ikke meget plads i mindre lejligheder og værelser, men den har dog stadig en størrelse, der gør den oplagt for par at sove i. Hvis ikke du er sikker på, hvilken størrelse springmadras du gerne vil have, kan du med fordel se dig lidt omkring i vores samlede udvalg, før du træffer en beslutning.

Vores springmadrasser er udstyret med moderne kvalitets pocketfjedre. Disse fjedre er de bedste på markedet - blandt andet fordi de har en særlig evne til at tilpasse sig din vægt og liggeposition. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 60 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 60 og 90 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 90 kilo, anbefaler vi en xtra fast madras.

Springmadrasser har ikke en integreret træramme på samme måde som boxmadrasser ellers har, og det betyder, at du ikke kan skrue ben på en springmadras. Det er derfor nødvendigt med en sengeramme eller en lamelbund, som kan holde springmadrassen på plads og adskille den fra gulvet. En stor fordel ved at have en sengeramme er, at din springmadras bliver både ventileret og luftet, hvilket sikrer en lang levetid.

Vi anbefaler desuden, at du også anskaffer en topmadras, når du køber en springmadras. En topmadras vil forlænge levetiden på din springmadras, da fjedrene bliver anstrengt mindre, og derudover vil din komfort også bliver øget væsentligt. Fjedrene i springmadrassen sikrer opdrift, og hvis du tilføjer en topmadras til denne ligning, vil dine trykpunkter aflastes af topmadrassen, imens springmadrassen sikrer dig en sund, behagelig og korrekt liggeposition.

  • Det gode ved en 140x200 springmadras er, at du ikke synker ned i den, fordi den giver mere modstand end eksempelvis skummadrasser. Samtidigt får du optimal støtte, og du kan selv vælge hvor meget eller lidt modstand, den skal give for optimal individuel komfort.

  • Vi anbefaler altid at vælge en springmadras 140x200 med pocketfjedre, da denne type fjeder giver den bedste støtte. Pocketfjedre er mindre i størrelsen, og der er således plads til flere i en madras, hvilket resulterer i, at kroppen får flest mulige støttepunkter.