Springmadras 160x200

En springmadras i størrelsen 160x200 er perfekt til jer, der gerne vil have en dobbeltseng, men ikke har et stort soveværelse. Alle vores springmadrasser i denne størrelse er udstyret med vores specialudviklede fjedresystem 7 bedre™ zoner. Udvalget af er af høj kvalitet og overskueligt, så du hos Bedre Nætter nemt finder en 160x200 springmadras, der passer til dig og dit behov.

160x200 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
160x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51429 star rating (105) total reviews

As low as 2.898  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
160x200 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.49324 star rating (148) total reviews

As low as 3.998  kr.

Springmadras 160x200

Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af springmadrasser i størrelsen 160x200. Vores springmadrasser er alle af høj kvalitet, og hos os kan du få dem til Danmarks bedste priser. Vores butik er udelukkende online, og det har mange fordele. Vi skal ikke betale udgifter til fysiske butikker, og alt hvad den slags indebærer, og derfor kan vi i stedet tillade os at sætte barren lidt højere end vores konkurrenter. Vi har høje standarder, og derfor kan vi garantere den højeste kvalitet til den bedste pris.

Der er enkelte ting, du skal være opmærksom på, når du køber en springmadras i 160x200. Som udgangspunkt vil en springmadras i denne størrelse altid være opbygget af to individuelle madrasser, som er samlet i ét betræk, da det forlænger madrassens levetid betydeligt. Samtidig betyder det også, at du kan vælge forskellige fastheder i hver side af sengen. Hvis du alligevel foretrækker, at madrassen er én stor madras kan du få det lavet på specialmål.

Alle vores springmadrasser 160x200 er med pocketfjedre. Vi har valgt helt at se bort fra de antikverede bonell- og LFK-fjedre og i stedet gå helhjertet ind for brugen af de moderne kvalitets pocketfjedre. Fordelen ved vores fjedre er, at de har et utroligt højt antal af individuelle støttepunkter, som alle reagerer individuelt på den vægt, der placeres på de forskellige områder af madrassen. Derfor vil du i vores springmadrasser 160x200 opleve at få en støtte, der passer præcist til dig, din kropsbygning og vægt.

Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 95 kilo, anbefaler vi en madras med xtra faste pocketfjedre.

Topmadras til din springmadras 160x200

Langt de fleste, der køber en springmadras 160x200, vælger i samme ombæring at købe topmadras 160x200 og/eller en rullemadras 160x200. Topmadrassen er oplagt at få med, da den med sikkerhed vil være med til at give et ekstra lag af komfort, og det vil i sidste ende give en bedre søvnoplevelse. En topmadras vil desuden forlænge levetiden på din springmadras betragteligt, og derfor har det vores varmeste anbefalinger, at du anskaffer en topmadras til din springmadras.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af springmadrasser i størrelsen 160x200, vores topmadrasser, rullemadrasser eller andre af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre direkte på vores chat, over telefonen eller på mail. God fornøjelse.

  • Springmadrasser 160x200 giver kroppen god støtte, da fjedrene sikrer, at kroppen ikke synker ned i madrassen. Du kan også vælge, hvor meget modstand fjedrene skal give, og dermed hvor blød eller fast madrassen skal være.

  • Du får den bedste støtte med en springmadras 160x200 udstyret med pocketfjedre. Denne type fjedre er mindre i størrelse, og der kan derfor være flere af dem i én og samme madras. De mange støttepunkter giver kroppen mere tilpasset støtte for optimal komfort.