Springmadras 80x200

Med en 80x200 springmadras får du lige den plads, du skal bruge for at sove godt om natten, når det bare er dig. Køber du en 80x200 springmadras hos Bedre Nætter, får du en madras, hvor pocketfjedrene er nøje udvalgte og komfortzonerne strategisk placerede. Uanset om du mangler en springmadras til sove- eller gæsteværelset, har vi en springmadras i størrelsen 80x200, der matcher dit behov.

80x200 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
80x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51402 star rating (107) total reviews

As low as 1.698  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
80x200 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.5 star rating (150) total reviews

As low as 2.498  kr.

Springmadras 80x200

Find din næste springmadras i 80x200 cm hos Bedre Nætter. Vi har et stærkt udvalg af madrasser i højeste kvalitet til faste lave priser. Hvis du sammenligner med priserne andre steder, hvor du kan få springmadrasser, vil du opdage, at prisniveauet her er ganske lavt – og vores priser er desuden altid inklusiv fragt, helt hjem til dig. Vi er onlinebaserede og har ingen fysiske butikker. Dem har vi sparet væk, så vi i stedet kan tilbyde vores springmadrasser og andre produkter til Danmarks bedste priser.

En enkeltseng er normalt 90x200 cm, men i en del senge er det størrelse 80x200, der bruges som springmadrasser - enten alene eller hvor de lægges sammen og danner en dobbeltseng på 160x200. En springmadras i størrelsen 80x200 passer derfor ideelt, hvis du allerede har en eksisterende sengeramme, men blot mangler den perfekte madras. Hvis ikke du har lagt dig fast på en størrelse endnu, kan du med fordel se nærmere på mulighederne for at købe en springmadras i vores samlede udvalg.

I en springmadras er hele fokus lagt på brugerens komfort. Springmadrassen kan ikke påmonteres ben som en boxmadras. Til gengæld placeres den nemt og praktisk i eksempelvis en sengeramme, og hvis du har den rigtige springmadras, garanterer vi dig, at du har en fremragende nattesøvn i vente.

Vores springmadrasser er alle udstyret med pocketfjedre, som er af den højeste kvalitet og reagerer individuelt på din vægt og liggeposition. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madras, der har en særlig type pocketfjedre, der er fastere.

Når du køber en ny springmadras, vil vi anbefale dig også at vælge en ny topmadras. Dette vil forlænge levetiden på din springmadras, og det vil desuden øge din liggekomfort betragteligt. Springmadrassens fjedre sikrer dig en sund, korrekt og behagelig liggeposition natten igennem. Hvis du tilføjer en topmadras, vil den aflaste dine trykpunkter og arbejde sammen med fjedrene i springmadrassen. Med en topmadras ovenpå springmadrassen vil du altså få både en sund og yderst behagelig liggekomfort. Det kan vi kun anbefale.

Vi håber, du finder, hvad du søger. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os til enhver tid. God fornøjelse.

  • En god springmadras sikrer, at kroppen får den nødvendige støtter, hvor der er behov for det. Vores springmadrasser har en kerne af fjedre, hvilket betyder, at springmadrassen sikrer kroppen en god støtte. Derudover gør fjedrene det også muligt at vælge madrassens fasthed, så du kommer til at sove så behageligt som muligt.

  • Når du skal have en ny springmadras 80x200, bør du gå efter en model med pocketfjedre, da denne fjedretype giver den bedste støtte. Pocketfjedre er mindre i størrelsen, og der kan derfor være flere fjedre i madrassen, hvilket betyder, at kroppen får en mere tilpasset og skræddersyet støtte.