• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Topmadras 90x200

Mulige filtre

Kategori
Kerne
  1. Memory Skum (1)
  2. Latex (6)
Pris
  1.  
    kr1199
    kr4499
Kernehøjde

 

7 vare(r)
7 vare(r)

Topmadras 90x200

 

En førsteklasses topmadras sikrer dig en bedre nattesøvn – kort og godt!

Med en topmadras i størrelsen 90x200 cm får du med garanti en bedre nattesøvn, og det vil du kunne mærke med det samme. En topmadras i størrelsen 90x200 cm passer perfekt til enkeltsengen, børne- eller gæsteværelset. Hvis du har en dobbeltseng bestående af to enkelte madrasser, så vil en topmadras være det perfekte valg. Herudover forlænger en topmadras også din sengs levetid, idet du aldrig kommer i direkte kontakt med hverken seng eller boxmadras. Det betyder, at topmadrassen tager den største del af slitagen. På sigt er det billigere at udskifte topmadrassen, i stedet for hele sengen, ligesom topmadrassens luftige opbygning gør den langt mere åndbar end for eksempel en boxmadras eller springmadras.

Hvilket fyld er bedst i din topmadras?

Hos Bedre Nætter finder du flere forskellige topmadrasser i størrelsen 90x200 cm. Vores topmadrasser fås i både Latex og Memory Skum, og begge materialer sikrer god luftcirkulation i kraft af dets åndbare fyld. Hvilken type der passer dig bedst afhænger udelukkende af dine individuelle behov samt din kropsvægt. Hvis du foretrækker en blød madras, som du synker ned i, så er Memory Skum fyldet for dig. Hvis du derimod foretrækker en fastere topmadras med en mere jævn overflade, så er latex-topmadrasser det rigtige for dig.

Topmadrassens højde skal naturligvis harmonere med dine behov og din kropsvægt, og almindeligvis er en topmadras med en højde på 6-10 centimeter mere end rigeligt. Husk også at undersøge kernens tykkelse når du køber topmadras. Mange udbydere forhandler topmadrasser på 10-15 centimeter, hvor kernen dog kun udgør 2-4 centimeter. En sådan topmadras er ikke nogen vinder, da kernen, som udgør den væsentligste komfort, er 'pakket' ind og dermed ikke får lov at forbedre din oplevelse. Du kan være sikker på at undgå madrasser som disse hos Bedre Nætter, hvor vi lover dog kvalitet, komfort og kundeservice.

Bag om udvalget af topmadrasser

Vi har et bredt udvalg af topmadrasser i størrelsen 90x200 cm. Dette er din sikkerhed, for at finde den helt rette, uagtet om du ønsker en madras med Memory Skum eller Latex. Når det kommer til Latex-topmadrasser er udvalget noget større, da vi på det kraftigste anbefaler dette madrasfyld. En latex-topmadras giver således en enormt god komfort. Blandt vores bedste topmadrasser finder du Mayan Green, der med sit Rainforest Alliance certifikat og 100 % naturlige latexfyld er én af markedets allerbedste topmadrasser og suverænt den mest miljøvenlige. Herudover forhandler vi også Talalay Latex, en særlig latex der er udvundet og behandlet på en helt bestemt måde. Du kan læse meget mere om hvert produkt inde på produktsiden.

Hvis du har spørgsmål til vores topmadrasser i størrelse 90x200, så er du altid mere end velkommen til at skrive til os i live-chatten her på siden - vi er specialister i søvn, og vi hjælper dig med glæde på rette vej!