Topmadras 90x210

Med en topmadras i størrelsen 90x210 får du en topmadras, der passer til en enkeltmandsseng med ekstra længde. Hos Bedre Nætter finder du et bredt udvalg af topmadrasser, der kan optimere din nattesøvn, alt efter om du har behov for temperaturregulering eller trykaflastning. Dyk ned vores brede udvalg og find den 90x210 topmadras, der matcher dig og din krop.

Essential

Vores Essential-topmadrasser er førsteklasses kvalitet og komfort. Coverne er bløde som natten er lang og kernen i 100% naturlatex sikrer en rar og ergonomisk dyb komfort.

-50%
Essential Poakea
Se produkt
Ugens anbefaling
90x210 cm.

Essential Poakea

Topmadras Essential
4.58442 star rating (77) total reviews

As low as 1.599  kr. Førpris 3.199  kr.

90x210 cm.

Essential Tencel

Topmadras Essential
4.58442 star rating (77) total reviews

As low as 3.199  kr.

90x210 cm.

Essential Modal

Topmadras Essential
4.58442 star rating (77) total reviews

As low as 3.199  kr.

90x210 cm.

Essential Rönd

Topmadras Essential

As low as 3.199  kr.

90x210 cm.

Essential Refibra

Topmadras Essential
4.58442 star rating (77) total reviews

As low as 3.199  kr.

90x210 cm.

Essential Linen

Topmadras Essential

As low as 3.199  kr.

Polar

Vores Polar-topmadras er en aircondition i madrasform og en slags isterning til din seng, der regulerer din kropstemperatur og kvitterer med uforstyrrede, rolige og behagelige nætter.

-50%
Polar
Se produkt
Ugens anbefaling
90x210 cm.

Polar

Topmadras Polar
4.46316 star rating (95) total reviews

As low as 2.699  kr. Førpris 5.399  kr.

Mayan

Vores Mayan-topmadras er det naturvenlige valg, der er skabt uden at genere Moder Jord. Dets cover og kerne er 100% økologisk og er den type kombi, der får englene til at synge.

90x210 cm.

Mayan

Topmadras Mayan

As low as 5.399  kr.

Topmadras 90x210

En ordentlig topmadras sikrer dig en bedre søvn - kort og godt.

Med en topmadras i størrelsen 90x210 cm eller 90x200 cm får du med garanti en bedre nattesøvn, og det vil du kunne mærke med det samme. En topmadras i størrelsen 90x210 cm passer perfekt til enkeltsengen, børne- eller gæsteværelset. Hvis du har en dobbeltseng bestående af to enkelte madrasser, vil det være oplagt at tilkøbe en topmadras for at få den bedste komfort.

Sov bedre med en topmadras

Vi anbefaler altid, at du har en topmadras til din seng - både af hensyn til din komfort og for at sikre et sundt sovemiljø. En god topmadras vil hjælpe til en bedre støtte og aflastning, så du får så optimal en nattesøvn som muligt. Topmadrassens luftige opbygning gør den langt mere åndbar end for eksempel en boxmadras eller springmadras. Det er derfor sundere for dig at ligge på en topmadras, da den kan ventilere og hjælpe dig af med overskydende varme. Samtidig er det muligt at tage betrækket af alle vores topmadrasser og vaske det, så du kan bevare den frisk og ren.

En topmadras vil desuden forlænge din sengs levetid, idet du aldrig kommer i direkte kontakt med hverken seng eller boxmadras. Derimod vil topmadrassen tage den største del af slitagen, og det vil altid være en billigere løsning at udskifte topmadrassen i stedet for hele sengen.

Sådan finder du den rigtige topmadras

Vi har et bredt udvalg af topmadrasser i størrelsen 90x210 cm eller 90x200 cm. Dette er din sikkerhed for at finde den helt rette, uanset hvilke ønsker og præferencer du har. Vi har et nøje udvalgt sortiment af allergivenlige topmadrasser, hvor du samtidig vil opleve uovertruffen komfort. Disse er til dig, der enten lider af allergi eller blot ønsker et så naturligt produkt som muligt.

Det kan desuden være væsentligt at overveje, om du har brug for en topmadras, der ventilerer særligt effektivt, hvis du har tendens til at overophede i løbet af natten.

Endelig varierer det, hvor fast vores topmadrasser er. Foretrækker du at ligge fast og blive støttet særligt godt på bestemte punkter, vil vi anbefale én type topmadrasser. Foretrækker du i stedet at synke ned i madrassen på et mere blødt underlag, anbefaler vi en anden type.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige topmadras?

Har du spørgsmål til vores topmadrasser i størrelsen 90x210 cm, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er specialister i søvn, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Topmadras 90x210 gør din seng endnu mere behagelig at ligge i, da den fungerer som et ekstra komfortlag. Derudover beskytter topmadrassen sengen mod slid og øger dermed levetiden for sengen alt i alt.

  • Når du skal have en ny topmadras, er det en god idé at vælge en model, der ”ånder”, så varmen fra din krop ikke samler sig i madrassen. Du bør også sørge for, at madrassen har et vaskbart betræk, så madrassen har en lang levetid.