Vi er ved at bygge sengen....

Venus

Kontinentalseng Model 4050
4.704410 star rating (2040) total reviews
Størrelse: 180x210 cm.
Lysegrå
Farve: Lysegrå
Essential Poakea
Topmadras:
Fast
Fasthed:
Fast
Fasthed:
Oak - 4 x 10cm
Ben:
Væghængt
Sengegavl:
Tilbehør:
 • Varen er på lager

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 8-15 hverdage
 • Delbetaling
Venus
Venus

Vores bestseller

Venus er folkets favorit, vores bedstsælgende seng siden 2013, vores førstefødte og ene gode valg efterfulgt af endnu flere gode valg. Venus er en kraftfuld raketrejse ud i et univers af god søvn og god komfort, der revolutionerer dine dage, fordi dine nætter får bedre betingelser — i vores bestseller af en seng.

Produktoverblik

Udforsk Venus

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • Topmadras-betræk

  Grøn profil og høj absorberingsevne

  Poakea-coveret er lavet med plantefibre fra græsfamilien Poaceae. Dét sikrer coveret en grøn profil og høj absorberingsevne, der sikrer et tørt og sundt sovemiljø. Undersiden af coveret har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, når du bevæger dig om natten.
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
 • Springmadras

  Polstring med holdbart og åndbart mintskum

  Rundt om springmadrassens pocketfjedre er vores åndbare og komfortable polstring med mintskum, som gennem sin åbne cellestruktur bidrager til en særdeles lang levetid på madrassen og sørger for effektiv varmeafledning, så din seng føles åndbar og kølende.
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Boksmadras

  En stabil og komfortabel boksmadras

  Boksmadrassen er opbygget med pocketfjedre, som er omgivet af en 12 centimeter høj og 4 centimeter tyk træramme i massivt, FSC-certificeret fyrretræ – en kombination der øger komfortniveauet, forlænger sengens levetid og skaber en stabil ramme for din søvn.
 
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed på hver side af sengen.
Boksmadras

Boksmadras af svensk fyrretræ

Boksmadras

Massiv boksmadras med pocketfjedre

Boksmadrassen er din sengs platform. Vores bundsolide udgave af slagsen er opbygget med ét lag individuelle pocketfjedre, der, i samspil med sengens andre madrasser, sikrer en dyb, ergonomisk støtte. På den måde bliver din krop aflastet på den mest optimale vis. Vores boksmadras er omgivet af en 12 cm høj træramme i massivt svensk, FSC-certificeret fyrretræ, der danner et solidt og stabilt fundament for din seng og din søvn.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Venus

 • Leveringstid
  8-15 hverdage
  Type
  Kontinentalseng 180x210 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  25 år
  Garanti fjedrebrud
  25 år
 • Ramme
  12cm Træramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  25 mm Mint
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vendbar
  Ja
 • Totalhøjde
  6 cm.
  Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Kerne
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
  Antiskrid
  Uden antiskrid
 • Højde
  61 cm.
  Springmadras
  18 cm.
  Topmadras
  7 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.