Venus - Antracit

31.998,00 kr.

As low as 31.998,00 kr.

Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elevationsseng produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Hybridpolstring og valgfri 60mm topmadras.
 • Bedre nattesøvn og komfort med pocketfjedre.
 • Elevationsmotor med app og lys fra danske Linak.

Farve

Tilpas Venus - Antracit
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sund nattesøvn kræver en personligt tilpasset støtte. Derfor fås bestselleren Venus også som en elevationsseng, der kan justeres, så den passer præcis til dine behov. Hvis du ønsker personligt tilpasset komfort og sublim kvalitet, så er Venus den helt rigtige seng for dig. I sengens springmadras er der moderne pocketfjedre, som tilpasser sig din krops konturer og bevægelser. Omkring fjedrene er der langtidsholdbar hybridskum, som yder en omfavnende og elastisk støtte.

 • Gratis levering Læs mere

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø.


  For 299,- kroner får du båret sengen helt ind i soveværelset, og for 599,- kroner får du både indbæring og montering ordnet af fragtmanden.


 • Softtex Læs mere
  Sengen har et komfortlag af Softtex hybridskum, som er en meget elastisk og smidig skum. Det giver en fremragende komfort, mens det også forlænger madrassens levetid.

  Hybridskum er den mest elastiske og holdbare skum, der produceres i Danmark.
 • Valgfri topmadras Læs mere

  Valgfri topmadras

  Når du køber en seng hos os, kan du frit vælge mellem en Latex eller Celcius topmadras.

  En Latex topmadras er det mest populære valg. Med madrassen får du nemlig en personlig tilpasset støtte, samtidig med at madrassen er åndbar og ventilerende. Topmadrassen af latex sikrer dig altså både en behagelig og sund nattesøvn.

  En Celcius topmadras har en kerne af elastisk memoryskum, der former sig efter din kropsvarme. Derfor giver madrassen dig en oplevelse af, at du synker ned i den. Madrassen har dog en tendens til at blive varm i løbet af natten, og derfor anbefaler vi i udgangspunktet altid en topmadras af latex.

 • 25 års garanti Læs mere

  25 års garanti

  Med en garanti på 25 år er du sikret, at dit produkt eller dele af dit produkt virker upåklageligt i mange år frem. Garantien gives som et supplement til reklamationsretten og giver dig som kunde tryghed for, at komponenterne i produktet er af høj kvalitet.


Hybridskum er den mest elastisk og holdbare skum, der produceres i Danmark. Dette er ikke den eneste punkt, hvorpå Venus adskiller sig fra almindelige elevationssenge. Springmadrassen har fem komfortzoner, og derved får din krop en nænsom og omhyggelig støtte. Madrassens komfortzoner er placeret således, at nakke, skuldre, lænd og hofte vil få en forskellig støtte, som er tilpasset dig personligt. Derudover kan du altid indstille madrassen med elevationsmekanikken, så du er sikret den optimale støtte, uanset hvordan du bedst kan lide at ligge om natten. Bedre nætter, bedre dage

I elevationssengen Venus har du de bedst mulige forudsætninger for en god nattesøvn. God nattesøvn kræver nemlig en sund nattesøvn. Dette får du i en elevationsseng, som kan indstilles efter personlige behov og behag. Du vil opleve, at Venus tager særligt hensyn til din krop og bevægelser, på en måde som almindelige elevationssenge ikke evner. Dette kan tilskrives de fem komfortzoner samt samarbejdet mellem sengens moderne madrasser og elevationskomponenter.


Venus er en elevationsseng, og den har derfor to madraslag og en elevationsmotor, som samarbejder om at yde din krop den bedst mulige støtte. Herunder kan du læse om hvordan de enkelte dele af sengen fungerer, samt få en forståelse for det overordnede billede af, hvordan sengen vil forbedre din nattesøvn.  

Elevationskomponenter

Enhver elevationsseng har sit grundlag i sine elevationskomponenter. Kvaliteten af komponenterne er meget vigtige, da det er disse som er platformen for sengens holdbarhed og komfort. Elevationsrammen i Venus er derfor bygget af massivt svensk fyrretræ. Rammen har en tykkelse på hele 20 centimeter, hvilket er væsentligt mere end gængse elevationssenge. Til at supplere rammen er der valgt en dansk elevationsmotor. Denne motor er produceret af Linak, som har base i Sønderjylland. Elevationsmotoren kan styres fra direkte fra din telefon eller tablet med appen Linak Bed Control. Det er også muligt at tænde et behageligt lys under sengen, således at du altid kan finde vej om natten, uden at støde ind i det ene eller det andet. 

Springmadras

Denne madras udgør elevationssengens komfortlag. Madrassen har et komfortlag af smidigt hybridskum, som først og fremmest giver en fremragende komfort, men samtidig også forlænger madrassens levetid. Hybridskum er den mest elastiske og holdbare skum der produceres i Danmark. Netop derfor er den ekstremt velegnet til brug i en elevationsseng som Venus, hvor sengens position ofte justeres. Springmadrassen har desuden fem komfortzoner, hvorfor du vil opleve et helt særligt komfortniveau i Venus.

Topmadras

Denne madras er sengens øverste madraslag. Du vil være i kontakt med topmadrassen hver gang du benytter sengen. Netop derfor er det vigtigt at topmadrassen er komfortabel, holdbar og sund. En god topmadras afleder overskydende varme og fugt, og dette er også tilfældet med Venus. Du er på alle måder sikret en sund, komfortabel langtidsholdbar seng, hvis du vælger elevationssengen Venus.  

*Close up billede af Venus (Billede 1), Antiskrid i springmadrassen (Billede 2) samt nakkeløft funktionen i lamellerne (Billede 3). 

Specifikation af Venus - Antracit

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Venus Møbelstof
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 8 stk.
Type Elevationsseng 160x200

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.