Venus Mayan

14.499,00 kr.

As low as 14.499,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret boxmadras.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Topmadras af 100% organisk naturlatex.
 • Unik støtte med 7 komfortzoner.
 • Bedre søvn med dobbelt fjedrelag.
Tilpas Venus Mayan
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Drømmer du om en komfortabel, allergivenlig og praktisk seng? Så er vores boxmadras Venus Mayan et godt valg. 

Boxmadrassen giver dig de absolut bedste forudsætninger for en god søvn med et dobbelt fjedrelag, syv komfortzoner og åndbar hybridpolstring mellem fjedrene. Kronen på værket er den velanmeldte topmadras Mayan. Topmadrassen er af 100% organisk naturlatex, og derfor kan sengen bruges af alle - også allergikere.

Venus Mayan er med andre ord en boxmadras udover det sædvanlige, og du kan derfor forvente en væsentlig bedre komfort og nattesøvn end i almindelige boxmadrasser.


Venus Mayan - en sund og støttende søvn
På mange måder adskiller Venus Mayan sig fra den almindelige boxmadras. Blandt andet er madrassen inddelt i syv komfortzoner i stedet for de gængse fem, og så er den produceret med hybridskum mellem fjedrene. Hver komfortzone giver dig unik støtte, og den åndbare hybridskum afleder overskydende fugt og varme fra madrassen. Det sikrer dig et sundt, støttende og afbalanceret sovemiljø i mange år frem.


Venus Mayan er opbygget af en træramme og to madraslag, der samarbejder om at give dig den bedste søvn nat efter nat. Du kan læse mere om hver del herunder.

Trærammen
En boxmadras er aldrig bedre end sit fundament, og derfor har trærammen stor betydning for sengens holdbarhed. Trærammen omkranser madrassen, og en solid træramme giver dig det bedste udgangspunkt for en god nattesøvn. Af samme grund er Venus Mayan opbygget af en tyk ramme i massivt, svensk fyrretræ, og det er din garanti for sengens solide kvalitet - fra inderst til yderst. 

Boxmadrassen
Boxmadrassen i Venus Mayan giver dig forbedret komfort og støtte sammenlignet med almindelige boxmadrasser. Venus Mayan har nemlig et dobbelt lag af moderne pocketfjedre, der er omgivet af den smidige hybridskum. Det betyder, at sengen tager nøje hensyn til dig og din krop, og det vil du mærke med det samme i Venus Mayan. Sammen med trærammen sørger dette komfortlag for, at du får en behagelig nattesøvn. Hver evig eneste nat.

Topmadrassen
Topmadrassen har afgørende betydning for din komfortoplevelse, og derfor har vi udstyret Venus Mayan med den populære og miljøvenlige Mayan-topmadras. Mayan er den eneste topmadras på markedet, der er et 100% naturligt produkt baseret på organisk latex. Det betyder, at topmadrassen er produceret af naturligt latexfyld, og så har den et naturligt udvundet Tencelbetræk. Det gør topmadrassen yderst allergivenlig, samtidig med at den sikrer en uovertruffen støtte og komfort.


Specifikation af Venus Mayan

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Højde Total: 63 cm
Mere information
Højde 63 cm (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Leveringstid 8-15 hverdage
Type Boxmadras 120x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.