Venus Mayan - Antracit

23.999,00 kr.

As low as 23.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn og komfort med pocketfjedre.
 • 7 komfortzoner og hybridpolstring - fremragende komfort.
 • Topmadras i 100% organisk naturlatex m. 60 mm kerne.

Farve

Tilpas Venus Mayan - Antracit
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Venus Mayan er en komfortabel, indbydende og allergivenlig seng. Kontinentalsengen har syv omfavnende komfortzoner, der yder en omfattende og behagelig støtte. Sengens springmadras har moderne pocketfjedre, som er omgivet af den elastiske og smidige hybridskum. Denne skumtype er den mest holdbare og elastiske skum, der produceres i Danmark. Du vil mærke dette, så snart du ligger i sengen.

Kontinentalsengen har en topmadras af 100% organisk naturlatex. Dette giver både en enestående komfort samt vished om, at alle allergikere trygt kan bruge denne seng. Det er også herfra, at Venus Mayan har sit navn, da sengens topmadras er den populære og velanmeldte Mayan. Sengen har Mayan-certifikatet, hvilket du kan se på billedet ovenover, og dette er din garanti for, at denne seng og dens tilhørende topmadrassen kan bruges af alle.


Naturlig nattesøvn

Vi ved, at de små detaljer betyder alt for helhedsindtrykket. Derfor er der kælet for detaljen i hvert enkelt aspekt af Venus Mayan. Sengen er indbydende at røre ved, fremragende at ligge i, og så er den produceret i Danmark, hvor streng kvalitetskontrol og sunde arbejdsvilkår sikrer det bedst mulige produkt. Sengens topmadras, Mayan, af 100% naturlatex har modtaget FSC-certifikatet, der bevidner, at madrassen er produceret under bæredygtige vilkår. 


Kontinentalsengen Venus Mayan har tre madraslag. Herunder kan du læse om, hvordan denne tredelingen af sengens komfortlag giver dig de bedst mulige forudsætninger for en bedre nattesøvn. 


Boxmadrassen

Almindeligvis vil bunden af en kontinentalseng bestå af to boxmadrasser. Dette er også tilfældet i Venus Mayan, som dog har at mere eksklusivt udseende, end andre kontinentalsenge. For at give sengen et mere fuldendt udseende, har vi nemlig samlet de to boxmadrasser i ét cover, et såkaldt full-cover. Dette giver sengen et mere elegant look, og Venus Mayan er således ikke blot en fremragende seng, men også et veldesignet møbel. Boxmadrassens kerne består af pocketfjedre, som skaber en komfortabel og støttende platform for din nattesøvn. Boxmadrassen har fire ben, et i hvert hjørne, samt et støtteben, der placeres under sengen.

Springmadrassen

Dette er madrassens vigtigste komfortlag. Springmadrassen har 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter, og den moderne fjeder yder en omfattende og individualiseret støtte. De 220 fjedre i madrassen giver 220 støttepunkter, og fjedrene tilpasser sig konstant til din unikke liggeposition. Mellem fjedrene har vi installeret den smidige og holdbare hybridpolstring, som sørger for en behagelig temperatur og et sundere søvnklima. Hver eneste nat. Du vil opleve, at støtten i Venus Mayan vil være ligesom omfattende efter flere år, som den var den første nat.

Topmadrassen

Venus Mayan har som sagt sit navn fra Mayan-topmadrassen, og dette bidrager til sengens sunde og miljøvenlig profil. Latexen tappes i naturen, hvilket sikrer en sund produktion samt et færdigt produkt fuldstændig uden syntetisk latex. Mayan har en tyk latexkerne på seks centimeter, hvilket giver en behagelig støtte samt et behageligt leje i sengen. Kernens tykkelse er afgørende for komforten i sengen, og derfor er det utrolig godt med en tyk kerne, som kan tilpasse sig din krop. 

Specifikation af Venus Mayan - Antracit

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.