Venus Plus

45.999,00 kr.

As low as 45.999,00 kr.

 • Produceret i Horsens af danske håndværkere.
 • Ombytning af fasthed 499,- i 100 dage
 • Mulighed for opsætning af TV i selve gavlen.
 • Hybridpolstring samt valgfri 60mm. topmadras.
 • Elevationsmotor med app og lys fra danske Linak.
Leveringstid 16-24 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive ringet op af fragtfirmaet, og sammen med dem aftale en specifik leveringsdag samt tidsinterval. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet ringer til dig så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.

Farve

Tilpas Venus Plus
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme i dit soveværelse i op til 100 dage, hvorefter du kan ombytte fastheden. Det koster kun 499,- i fragt. Vi mener nemlig, at det er betragteligt mere retvisende at prøve sengen i dit eget hjem, fremfor at prøve sengen fuldt påklædt to minutter i et fyldt butikslokale.

  Det tager nogle uger at vænne sig til en ny seng, og kunne afgøre om det er den rigtige for dig. Derfor har vi valgt at gøre det så let som overhovedet muligt, at få den rigtige fasthed i din nye seng. Når du har modtaget sengen og sovet i den, kan du til enhver tid gå tilbage her på hjemmesiden og vælge ombytning, hvorefter vi vil få en ny fasthed i produktion til dig og sendt ud til fragtfirmaet som ringer dig op og aftaler tidspunkt for ombytningen. 

 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du ringet op af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet ringer, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer per mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Venus Plus er en elegant elevationsseng, produceret med sans for detaljen. Nu har vi opgraderet modellen yderligere, så du kan få den med en eksklusiv gavl – både foran og bagved. Der er mulighed for opsætning af TV i gavlen ved fodenden, hvilket betyder at du kan forvandle din seng til et multifunktionelt møbel. Venus Plus er en elevationsseng, som du kan indstille efter nøjagtigt dine behov.

Forestil dig dette. Med et TV indbygget i gavlen kan du få nyhederne leveret med det samme du vågner, direkte i sengen. Efter en krævende arbejdsdag kan du elevere sengen i hovedenden og slappe af til dit yndlingsprogram – når du vil sove, skal du blot sænke hovedenden og slukke fjernsynet. Du kan blive lidt længere i sengen søndag morgen, indstille din elevation som du vil og nyde et afsnit af din yndlingsserie, eller se fjernsyn med børnene.

Der er mange brugsmuligheder, hvis man har et TV i gavlen. Når du ikke længere vil se fjernsyn klikker du blot på fjernbetjeningen, hvorefter dit fjernsyn forsvinder lydsvagt tilbage i gavlen. Man ser ikke, at der er et fjernsyn i gavlen medmindre man allerede ved det. Når fjernsynet ikke er i brug er Venus Plus en stilfuld elevationsseng, der indrammes flot af en solid og veldesignet gavl i begge ender.

Resultatet af danske traditioner og erfaring

Venus Plus er resultatet af dansk håndværk og design. Sengen er produceret af Kinnabädden, som oprindeligt er et svensk mærke. Produktionen er siden blevet flyttet til Danmark, og Kinnabädden er i dag et dansk mærke med stærke skandinaviske rødder. Derfor er Venus Plus produceret til det skandinaviske klima, og det kommer dig til gode. Venus Plus er polstret med den temperaturfølsomme skum Cooltex, hvilket betyder at sengen tilpasser sig din og rummets temperatur. Venus Plus er sval om sommeren og lun om vinteren – det passer perfekt til det danske klima. 

I dag produceres Kinnabäddens senge i Horsens. Danske håndværkere sikrer unde sunde arbejdsvilkår en ensartet høj kvalitet, og det kommer dig til gode. Hos Bedre Nætter ved vi, at en sund produktion resulterer i en sund seng. Venus Plus er et kvalitetsprodukt, som vi er sikre på vil give dig en sund nattesøvn i mange år.


7 grunde til at vælge Venus Plus

 • Venus Plus har mulighed for opsætning af TV i gavlen
 • Venus kan integreres med og styres fra din iPhone
 • Venus Plus har gavl i begge ender inkluderet i prisen
 • Venus Plus har en højere og mere modstandsdygtig træramme i bunden
 • Venus Plus har en nyere og stærkere motor med integreret lys
 • Venus Plus har temperaturfølsom Cooltex-skum omkring fjedrene, hvilket giver en væsentlig bedre komfort og længere levetid 
 • Venus sider er belagt med eksklusivt møbelstof, der er holdbart og let at rengøre

 

Ny nattesøvn i en sund seng

Vi har opgraderet Venus Plus betragteligt i forhold til den originale udgave af Venus-serien. Den eksisterende latex-skum i madrassen er blevet erstattet med Cooltex-polstring, som både kan opbevare og frigive varme. Sengen arbejder sammen med din krop, og sørger for at du får det bedst mulige søvnklima. Madrassen i Venus Plus er en springmadras med Pocket-fjedre. Fjedrene i springmadrassen skaber opdrift, og sørger på denne måde for at du får en sund, behagelig og korrekt liggeposition i din seng. Fjedrene reagerer individuelt på din kropsvægt, og typiske trykpunkter som nakke, skuldre og lænd udsættes derved for minimalt modtryk. Mindre modtryk betyder dybere søvn, og jo dybere du sover, jo bedre restituerer du. Venus Plus sikrer dig således, at du vågner frisk og udhvilet hver morgen.

Topmadrassen har vi også opgraderet betydeligt. Vi har betrukket den med et miljøvenligt og antibakterielt stykke stof, som giver en kølende og silkeblød effekt. Desuden har vi indbygget en tykkere latexkerne på 6 fremfor 4 centimeter, hvilket giver en væsentlig øget komfort. Ved køb af Venus Plus kan du vælge imellem to topmadrasser:

Vores Celcius-topmadras er lavet af Memory Foam, en skum som tilpasser sig din kropstemperatur og tillader dig at synke ned, hvor din vægt er centreret. Det betyder, at dine trykpunkter aflastes hvilket tillader dig en uafbrudt nattesøvn. Celcius-topmadrassen har dog en tendens til at blive ganske varm, da den ikke kan afgive din kropsvarme. 

Vores Latex-topmadras er elastisk, hvilket betyder at den også støtter dig hvor du vejer mest. Madrassen skubber tilbage når du placerer dig på den, og det betyder at dine trykpunkter minimeres og du kan sove tungt, behageligt og uafbrudt. Latex-topmadrassen er ventilerende, og bidrager til et sundt klima i soveværelset. Den bliver ikke varm om natten.

Linak Bed Control og fasthedsombytning

Hos Bedre Nætter er vi eksperter i søvn, ikke mekanik, og derfor har vi allieret os med det danske firma Linak, som producerer elevationskomponenterne til vores senge. Linak er et internationalt anerkendt firma, som altid leverer den højeste kvalitet. De har også udviklet en applikation, sådan at du kan styre elevationsdelen i din seng fra din iPhone. Den kan du hente i App Store.

Hos Bedre Nætter har vi fuld forståelse for, at det kan være svært at vide hvilken fasthed man skal bruge når man køber seng. Vi anbefaler, at folk med en vægt under 75 kg vælger en madras med medium fasthed. Folk med en vægt over 75 bør vælge en madras med fast fasthed, imens folk med en vægt over 95 kg bør se mod vores Venus Plus +95 kilo, som har Multipocket-fjedre.

Vi anbefaler, at du sover mindst 14 dage i din nye seng, før du beslutter dig for om du eventuelt vil ombytte fastheden. De 14 dage vil give din krop mulighed for, at omstille sig til din nye seng. Hvis du derefter ønsker at udskifte fastheden, så kan du gøre dette under fanen ombytning af fasthed. Det koster 499,-, så kommer vi og ombytter kernen i din madras. Den gamle kerne tager vi naturligvis med retur. 

Specifikation af Venus Plus

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 17 cm madras, 7 cm topmadras)
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 64 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 17 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Fjedre/m2 220 pocketfjedre pr. m2
Komfortzoner 7-Zoner
Bolster Venus Møbelstof
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 16-24 hverdage
Kolli 9 stk.

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 16-24 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive ringet op af fragtfirmaet, og sammen med dem aftale en specifik leveringsdag samt tidsinterval. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet ringer til dig så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du ringet op af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet ringer, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer per mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.