Madrasser 120x200

Produkter

Fra A til zzZ

Madras 120x200

Madrasser i 120x200 fra Bedre Nætter, når du skal have den ekstra kvalitet til samme pris som i den fysiske handel. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsmadrasser, derfor kan vi også hjælpe dig - uanset om du er på udkig efter en boxmadras , skummadras eller springmadras.

Hvis du skal have en madras der passer i en sengeramme du allerede har, eller en elevationsseng. Så skal du kigge på vores skum- og springmadrasser, de er oplagte til formålet og du kan få mange forskellige fastheder og komfortniveauer, så du også har mulighed for at finde en model der passer dig.

Har du derimod ingen bund eller lignende til smide madrassen i? Så er det oplagt at se nærmere på boxmadrasserne, hvor du hos os får en samlet pakke der er klar til brug så snart du modtager sengen uden ekstrakøb. Her skal det forståes således at du får både topmadras og ben inkluderet i prisen, noget man de fleste andre steder skal betale ekstra for.

  • Hos Bedre Nætter synes vi ikke, at en god madras behøver at koste en formue. Vi ønsker nemlig at tilbyde højkvalitets produkter til lavkvalitets priser.

    Priserne på vores madrasser afhænger af, hvorvidt du foretrækker en boxmadras, springmadras, skummadras eller topmadras. Priserne på både vores spring-, top-, og skummadrasser starter ved 1.498 kr., hvorimod priserne på vores boxmadrasser starter ved 3.398 kr.

  • Hos Bedre Nætter kan du vælge mellem vores boxmadrasser, skummadrasser eller springmadrasser. Hvilken madras du bør vælge, afhænger af, hvilken seng du har derhjemme.

    Hvis du enten har en sengeramme eller en elevationsseng, bør du vælge en af vores skum- eller springmadrasser. Disse madrasser er nemlig oplagte til disse sengetyper, da de fås i mange forskellige fastheder og komfortniveauer.

    Hvis du derimod ikke har en bund, hvori du kan placere din madras, så bør du vælge en af vores boxmadrasser. Boxmadrassen fungerer nemlig som sengens bundlag, hvorpå du blot skal montere madrassens sengeben, også er den klar til brug.