• iconPrisgaranti
 • iconGratis Fragt

Springmadras 120x200

Mulige filtre

Kategori
Fastheds Vejledning
 1. Over 95 kilo (5)
 2. 75-95 kilo (6)
 3. Under 75 kilo (4)
Pris
 1.  
  kr2849
  kr9699
Fjedre
 1. Vertex (2)
 2. Pocket (7)
 3. Multipocket (2)

 

10 vare(r)
10 vare(r)

Springmadras 120x200

 

Vores udvalg af springmadrasser i størrelsen 120x200 er bredt og består udelukkende af kvalitetsmadrasser. Vi har valgt kun at have modeller af en vis standard i vores sortiment, således at du kan være sikker på at få en fremragende nattesøvn, når du køber din madras hos Bedre Nætter. Vores prisniveau er ganske lavt, og det er der en god grund til. Vi er onlinebaserede og har ikke nogle fysiske butikker. Dem har vi sparet væk, for når vi undgår unødvendige omkostninger, så gør vores kunder naturligvis også. I stedet for fysiske butikker kan vi tilbyde vores springmadrasser og andre produkter til Danmarks absolut bedste pris.

En springmadras i størrelsen 120x200 er en mellemting mellem en enkeltmandsseng og en trekvartseng. Det betyder at den oplagt til mange formål uden at være så stor, at den optager for meget plads i selv mindre lejligheder og værelser. En springmadras i denne størrelse er kan bruges både til én person, og er desuden oplagt hvis man ønsker lidt ekstra luksus til børne- eller gæsteværelset. Hvis ikke du er sikker på hvilken størrelse springmadras du vil have, så kan du med fordel se dig omkring i vores samlede udvalg af springmadrasser.

Vores springmadrasser har alle installeret enten pocket- eller multipocket-fjedre. Disse fjedre er markedets fremmeste og er garant for god komfort. Multipocket-fjedre er ikke bedre end pocket-fjedre, selvom det kunne lyde sådan. Multipocket betyder blot at der er flere fjedre end i pocket, hvilket giver en fastere madras – hvad der er bedst for dig, afhænger af din vægt. Vi har lavet en grafik der beskriver dette forhold. Den kan du se herunder:

Det der adskiller en springmadras fra en boxmadras er, at en boxmadras har en træramme integreret i madrassen og at man derfor kan skrue ben på. Ved en springmadras skal du have en lamelbund eller en sengeramme som på anden måde kan holde springmadrassen på plads. En stor fordel ved at have en springmadras i en sengeramme er, udover det flotte æstetiske aspekt, at din springmadras bliver luftet og ventileret. Ved at have gennemtræk og ventilation omkring madrassen, så vil du få en væsentlig længere levetid på madrassen som samtidig også bibeholder sin friskhed meget længere, end hvis den bliver lukket inde uden mulighed for at ånde.

Slutteligt er det vigtigt at pointere, at det altid er en meget god idé at købe en topmadras med når man investere i en springmadras. Det er en god idé, da det både forlænger levetiden på din springmadras samt din egen komfort betragteligt. Fjedrene i springmadrassen sikrer opdrift, og i samarbejder med topmadrassens trykaflastende egenskaber får du de optimale forhold at sove under. En topmadras øverst garanterer en sund og behagelig liggeposition, og det har naturligvis vores varmeste anbefalinger.