Springmadras 120x200

En 120x200 springmadras er ideel til dig, der sover alene, men savner god plads at brede sig på. Vores 120x200 springmadrasser er alle udstyret med vores specialudviklede fjedresystem 7 bedre™ zoner, der er udviklet for at støtte din krop på bedste, mest ergonomisk korrekte vis. Hos Bedre Nætter finder du nemt en springmadras i størrelsen 120x200, der matcher dig og dit behov.

120x200 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
120x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51429 star rating (105) total reviews

As low as 2.498  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
120x200 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.49324 star rating (148) total reviews

As low as 3.498  kr.

Springmadras 120x200

Vores udvalg af springmadrasser i størrelsen 120x200 er bredt og består udelukkende af kvalitetsmadrasser. Vi har valgt kun at have modeller af en vis standard i vores sortiment, således at du kan være sikker på at få en fremragende nattesøvn, når du køber din madras hos Bedre Nætter. Vores prisniveau er ganske lavt, og det er der en god grund til. Vi er onlinebaserede og har ikke nogle fysiske butikker. Dem har vi sparet væk, for når vi undgår unødvendige omkostninger, så gør vores kunder naturligvis også. I stedet for fysiske butikker kan vi tilbyde vores springmadrasser og andre produkter til Danmarks absolut bedste priser.

En springmadras i størrelsen 120x200 er en mellemting mellem en enkeltmandsseng og en trekvartseng. Det betyder, at den er oplagt til mange formål uden at være så stor, at den optager for meget plads i selv mindre lejligheder og værelser. En springmadras i denne størrelse kan bruges både til én person og er også velegnet, hvis man ønsker lidt ekstra luksus til børne- eller gæsteværelset.

Vores springmadrasser har alle installeret moderne pocketfjedre. Disse fjedre er markedets fremmeste og er garant for god komfort. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 60 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 60 og 90 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 90 kilo, anbefaler vi en madras med xtra faste pocketfjedre.

Det, der adskiller en springmadras fra en boxmadras, er, at en boxmadras har en træramme integreret i madrassen, og at man derfor kan skrue ben på. En springmadras skal placeres ovenpå en lamelbund, eksempelvis i en sengeramme, for på den måde at holde springmadrassen på plads. En stor fordel ved at have en springmadras i en sengeramme er, udover det flotte æstetiske aspekt, at din springmadras bliver luftet og ventileret. Ved at have gennemtræk og ventilation omkring madrassen vil du få en væsentlig længere levetid på madrassen, som samtidig også bibeholder sin friskhed meget længere, end hvis den bliver lukket inde uden mulighed for at ånde.

Vi anbefaler, at du også køber en topmadras, når man investerer i en springmadras. Den forlænger nemlig både levetiden på din springmadras, og så øger den din liggekomfort betragteligt. Fjedrene i springmadrassen sikrer opdrift, og i samarbejde med topmadrassens trykaflastende egenskaber får du de optimale forhold at sove under. En topmadras øverst garanterer med andre ord en sund og behagelig liggeposition, så den kombination har naturligvis vores varmeste anbefalinger.

  • Springmadrasser i 120x200 giver mere modstand end for eksempel skummadrasser, når du ligger oven på dem. Du får dermed bedre støtte og komfort. Derudover kan du vælge, hvor fleksible fjedrene skal være - altså hvor fast eller blød madrassen skal være.

  • Du får den bedste støtte ved at vælge en springmadras med pocketfjedre. Pocketfjedre fylder nemlig mindre, og derfor kan der være flere fjedre i madrassen, hvilket betyder, at kroppen får flere støttepunkter.