KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Senge 90x200

Senge 90x200

Enkeltmandsseng, almindelig seng eller seng 90x200 cm. Hver og en er en betegnelsen for den samme model. Når det kommer til senge, så er størrelsen 90x200 standardmålet. To senge i størrelsen 90x200 giver således en dobbeltseng (180x200), og derfor er det oplagt at kalde senge i størrelsen 90x200 for en enkeltmandsseng. En enkeltmandsseng har den fordel, at den passer perfekt ind i ethvert rum, og hvis pladsen er trang. Hvis du har brug for en seng til gæste- eller børneværelset, så er en seng i størrelsen 90x200 perfekt til formålet.

Hos Bedre Nætter er vi udelukkende onlinebaserede, og derfor kan vi tilbyde vores produkter til en pris så god, at du ikke finder den andre steder. Vi har altid 100 dages prøveperiode på Bedre Nætter produkter.

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Når du køber en seng hos os, så har du, udover boxmadrassen, også mulighed for at vælge enten en topmadras af Memory Foam eller en topmadras af latex. De to varianter minder om hinanden på nogle punkter, men er alligevel vidt forskellige. Helt konkret, så er Memory Foam et materiale der bruger din kropsvarme til at forme sig. Skummet i madrassen former sig efter din kropstemperatur, og fordelen er, at du bliver støttet nøjagtigt hvor du har brug for det. Fordi skummet bruger din kropsvarme til at forme sig, så afgiver madrassen heller ikke din varme. Det betyder, at det nemt kan blive varmt at ligge i en Memory Foam topmadras.

Dette problem undgår du med en topmadras af Latex, som ikke tager imod din kropsvarme på samme måde. Latex er et elastisk materiale, som skubber tilbage når du ligger din vægt på madrassen. Du støttes mest, hvor du vejer mest. Netop derfor er vores Latex-topmadrasser meget populære, og de kommer med vores varmeste anbefaling.

Hvis du har problemer med at finde den rigtige seng i 90x200 centimeter, eller har spørgsmål til vores produkter, så er vi altid nemme at få fat på - skriv på chatten, ring eller send os en e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig!

  • Du har ikke altid plads til en stor seng eller ønsker at investere i en større og dyrere model. I sådanne tilfælde kan en 90x200 seng være en god løsning. Den passer ind de fleste steder - uanset om det er i et gæsteværelse, i sommerhuset eller i et lille soveværelse.

  • Du får ikke kun produktrelaterede fordele ved at vælge en 90x200 seng fra Bedre Nætter. Du får også en sikker og god shopping oplevelse. Blandt andet har vi en risikofri 100-dages prøveperiode på alle vores produkter, så du kan prøve din nye 90x200 seng hjemme hos dig selv, inden du beslutter dig for, om det er den rigtige model og fasthed for dig.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering