Kuvertlagner 180x210

Et kuvertlagen i størrelsen 180x210 passer til topmadrassen på en dobbeltseng med ekstra længde. Hos Bedre Nætter er vi stolte af udelukkende at forhandle glatvævede kuvertlagner, der er ekstra stærke og utroligt bløde at røre ved. Se vores udvalg og find det 180x210 kuvertlagen, der sætter prikken over i’et på din seng.

Essential

Vores Essential-kuvertlagen er OEKO-TEX®-certificeret, indbegrebet af kvalitet og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der gør lagnet babyblødt.

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x210 cm.
  • Hvid
  • Graphite

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 405  kr. Førpris 579  kr.
-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x210 cm.
  • Graphite
  • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 405  kr. Førpris 579  kr.

Mayan

Vores Mayan-kuvertlagen er skabt i 100% økologisk bomuld og med naturen in mente. Det er OEKO-TEX®-certificeret og vævet efter satin-metoden med hele 500 tråde pr. kvadrattomme.

180x210 cm.

Mayan Kuvertlagen

Sengetøj Mayan
4.66094 star rating (233) total reviews
679  kr.

Polar

Vores Polar-kuvertlagen er naturligt kølende, da det er skabt i 100% vasket hør, som både er OEKO-TEX®-certificeret, allergivenligt, antibakterielt og fnuldrer mindre end bomuld.

180x210 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
1.249  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye kuvertlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende kuvertlagner af højeste kvalitet.

Kurvertlagner 180x210

Kuvertlagen 180x210 - når du har en ekstra lang seng kan det være svært at finde de rigtige lagner, hos Bedre Nætter har vi flere muligheder som kan løse dit problem. Vores højkvalitets lagener er designet til at holde til hverdagen brug mens de stadig bibeholder deres luksuriøse kvalitet. Beklæd din seng i nye lagener og nyd følelsen af friske lagener til din søvn.

Hvis vi ser mere konkret på kuvertlagnerne, så er de med ekstra fine garner, såvel som vævningen er med en høj tæthed der sikrer at fugt afledes til UG mens stoffet føles blødt og behageligt - den tætte vævning har også den fordel at du får et produkt med en lang levetid.

  • Det bedste kuvertlagen er dét lagen, som giver dig den bedste søvn. Derfor bør du vælge et lagen i god kvalitet, da det giver dig den bedste komfort. Du bør vælge et lagen lavet med sunde materialer uden kemikalier, som ikke fremkalder allergier. På den måde får du de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Kuvertlagner folder sig stramt om topmadrassen, så du ikke skal bøvle med irriterende folder.

  • Med et lagen fra Bedre Nætter er du garanteret et produkt i høj kvalitet og til den bedste pris. Vores kuvertlagner er produceret uden skadelige materialer, så du får en bedre og sundere nattesøvn. Derudover er vores kuvertlagner vævet ekstra tæt, så de tørrer hurtigere og holder længere.