Kuvertlagner 80x200

Kuvertlagner i størrelsen 80x200 passer til dig, der har en enkeltmandsseng med en topmadras. Hos Bedre Nætter er alle vores kuvertlagner glatvævede og med bomuldspercale, hvilket gør stoffet utroligt blødt og lækkert. Se vores udvalg af kuvertlagner og find det 80x200 kuvertlagen, der passer til din seng.

Essential

Vores Essential-kuvertlagen er OEKO-TEX®-certificeret, indbegrebet af kvalitet og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der gør lagnet babyblødt.

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
80x200 cm.
  • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.7025 star rating (521) total reviews
Special Price 279  kr. Førpris 398  kr.

Mayan

Vores Mayan-kuvertlagen er skabt i 100% økologisk bomuld og med naturen in mente. Det er OEKO-TEX®-certificeret og vævet efter satin-metoden med hele 500 tråde pr. kvadrattomme.

80x200 cm.

Mayan Kuvertlagen

Sengetøj Mayan
4.66094 star rating (233) total reviews
469  kr.

Polar

Vores Polar-kuvertlagen er naturligt kølende, da det er skabt i 100% vasket hør, som både er OEKO-TEX®-certificeret, allergivenligt, antibakterielt og fnuldrer mindre end bomuld.

80x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
789  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye kuvertlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende kuvertlagner af højeste kvalitet.

Kurvertlagner 80x200

Kuvertlagen i størrelsen 80x200, 90x200 og 90x210 til en enkeltmandseng og den mest brugte lagen i Danmark. Et kuvertlagen bruges til at dække topmadrassen på sengne, og er typisk mellem 2-8 cm. højt. Fordelen ved at vælge et kuvertlagen fremfor et fladt lagen er at du her har et lagen der folder omkring hjørnerne på topmadrassen så lagnet bliver liggende strækt hele natten.

Selve lagnet er fremstillet i super Percale med en meget høj trådtæthed, der er med til at sikre at du får et blødt og stærkt lagen, som samtidig også er hurtigt til at aflede den fugt der opstår om natten når du sover. Med et af vores lagner har du derfor altid et blødt og tørt lagen at ligge på.

  • Et lagen bliver flittigt brugt, og derfor er det bedst at vælge et lagen af høj kvalitet. En god nattesøvn afhænger nemlig ikke kun af din seng, men det afhænger i høj grad også af dit lagen - det er nemlig hverken rart at sove på et stift og hårdt lagen, eller et lagen, der skøjter rundt i sengen.

    Hos Bedre Nætter tilbyder vi kuvertlagner med fokus på kvalitet og komfort. Vores kuvertlagner er nemlig tætvævet, hvilket skaber en fantastisk kvalitet og komfort. Derudover er vores kuvertlagner også særligt effektive til at aflede fugt hurtigt, så du kan få en behagelig nattesøvn.

  • Hos Bedre Nætter prioriterer vi komfort og kvalitet. Vores kuvertlagner er nemlig lavet af 100% bomuld, hvilket sikrer en rar og behagelig følelse mod huden. Derudover har lagnerne en krympningsprocent på kun 4%, og lagnet vil derfor ikke miste dens form - heller ikke efter adskillige ture i vaskemaskinen.