Lagner 160x200

-60%
Polar Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
160x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
4.84496 star rating (129) total reviews
Special Price 459  kr. Førpris 1.149  kr.

Lagner 160x200

Hvis du skal have et nyt lagen til din dobbeltseng, så er det vigtigt at huske, at du kan få flere forskellige lagner hos Bedre Nætter. Vi har både forskellige størrelser, funktioner og farver, således at du altid kan tilpasse dit nye lagen til din seng, smag og soveværelse. Hvis du har en elevationsseng, så kan vi desuden tilbyde dig et smart split-lagen, hvilket giver dig mulighed for at elevere de to sider af sengen individuelt, og på denne måde undgå den irriterende revne i midten, som typisk kan opstå når du bruger sengen med en partner.

Netop revnen i midten er den væsentligste grund til at folk vælge en split-topmadras. Denne topmadras er samlet på midten, men har et snit både i toppen og bunden, hvilket betyder at du og din partner kan elevere sengen nøjagtigt som i ønsker, men samtidig benytte begge sider af sengen som i vil, uden at skulle tage hensyn til en eventuel revne i midten. Brugen af split-topmadras stiger og stiger, og derfor stiger split-lagens popularitet naturligvis også. Hos Bedre Nætter kan du selvfølgelig få split-lagner i forskellige farver, når det kommer til størrelsen 160x200 centimeter.

Hvis ikke du har en elevationsseng, men i stedet har valgt enten en kontinental- eller dobbeltseng, så vil du ikke få meget glæde af et splitlagen. Derfor kan du med fordel vælge et vores andre lagner, eksempelvis facon- eller kuvertlagnet. Kuvertlagnet bruges til at dække topmadrassen, og kan således let og hurtigt smyges om denne, hvorefter du har en ny seng der er klar til brug.

Skulle du ønske et faconlagen, så kan du med fordel vælge dette i en farve der passer til dit soveværelse. Faconlagnet dækker nemlig også sengens sider, og fylder således mere end et kuvertlagen. Du skal dog være opmærksom på, at faconlagnet har en højde på 26 centimeter. Skulle din springmadras være højere end dette, så kan du derfor ikke bruge et faconlagen.

  • De bedste lagner i målene 160x200 er lavet af økologisk bomuld. Økologisk bomuld bringer nemlig flere fordele med sig, såsom at det er sundt, ekstremt behageligt og ikke mindst langtidsholdbart. Vi anbefaler at vælge et bomuldslagen med en tæt vævning, da dette betyder, at lagnet har en ekstra glat og blød tekstur, som føles fantastisk mod huden, når du ligger på det.

  • Når du er på udkig efter et lagen i målene 160x200, bør du også overveje, hvor meget lagnet egentlig skal dække. Skal lagnet kun dække topmadrassen? Eller kun boxmadrassen? Eller skal det dække begge dele?

    Vores kuvertlagen er ideel til dig, der ønsker et lagen, der bare skal dække topmadrassen. Vores kuvertlagner består af høj kvalitet og miljøvenlige materialer, som sikrer en blød og behagelig fornemmelse.

    Vores faconlagen er ideel til dig, der ønsker et lagen, der skal dække box- eller springmadrassen. Vores faconlagner kan nemlig dække en madrashøjde på hele 26 cm - så du kan også sagtens inkludere en topmadras med under lagnet. Desuden er vores faconlagner syet med elastik i kanterne, så de altid forbliver på sin plads.

    Vores splitlagen er ideel til dig, der har en elevationsseng derhjemme. Vores splitlagen gør det nemlig muligt, at du og din partner kan elevere sengen, som i ønsker uden at det skaber bøvl med lagnet.