Lagner 160x200

Lagner 160x200
View as Grid List

8 Produkter

per page
View as Grid List

8 Produkter

per page

Lagner 160x200

Hvis du skal have et nyt lagen til din dobbeltseng, så er det vigtigt at huske, at du kan få flere forskellige lagner hos Bedre Nætter. Vi har både forskellige størrelser, funktioner og farver, således at du altid kan tilpasse dit nye lagen til din seng, smag og soveværelse. Hvis du har en elevationsseng, så kan vi desuden tilbyde dig et smart split-lagen, hvilket giver dig mulighed for at elevere de to sider af sengen individuelt, og på denne måde undgå den irriterende revne i midten, som typisk kan opstå når du bruger sengen med en partner.

Netop revnen i midten er den væsentligste grund til at folk vælge en split-topmadras. Denne topmadras er samlet på midten, men har et snit både i toppen og bunden, hvilket betyder at du og din partner kan elevere sengen nøjagtigt som i ønsker, men samtidig benytte begge sider af sengen som i vil, uden at skulle tage hensyn til en eventuel revne i midten. Brugen af split-topmadras stiger og stiger, og derfor stiger split-lagens popularitet naturligvis også. Hos Bedre Nætter kan du selvfølgelig få split-lagner i forskellige farver, når det kommer til størrelsen 160x200 centimeter.

Hvis ikke du har en elevationsseng, men i stedet har valgt enten en kontinental- eller dobbeltseng, så vil du ikke få meget glæde af et splitlagen. Derfor kan du med fordel vælge et vores andre lagner, eksempelvis facon- eller kuvertlagnet. Kuvertlagnet bruges til at dække topmadrassen, og kan således let og hurtigt smyges om denne, hvorefter du har en ny seng der er klar til brug.

Skulle du ønske et faconlagen, så kan du med fordel vælge dette i en farve der passer til dit soveværelse. Faconlagnet dækker nemlig også sengens sider, og fylder således mere end et kuvertlagen. Du skal dog være opmærksom på, at faconlagnet har en højde på 26 centimeter. Skulle din springmadras være højere end dette, så kan du derfor ikke bruge et faconlagen. Her vil vi i stedet anbefale et kappelagen, som rækker hele vejen ned til gulvet.

Kappelagnet giver desuden mulighed for at skjule eventuel opbevaringsgenstande under senge, og derfor kan du med fordel vælge denne lagentype, hvis du har brug for at opbevare kasser eller lignende under din seng. Vores kappelagner fås naturligvis også i flere forskellige farver, og du kan se et eksempel på denne type lagen i billedet herunder.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering