Lagner 180x210

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x210 cm.
 • Hvid
 • Graphite

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 405  kr. Førpris 579  kr.
-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
180x210 cm.
 • Graphite
 • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 405  kr. Førpris 579  kr.

Lagner 180x210

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 180x210 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 180x210 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 180x210 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

 • Hvis du vil have slidstærke og behagelige lagner i målene 180x210, så er lagner af økologisk bomuld et glimrende valg. De har nemlig både en lang holdbarhed samtidig med, at de er enormt behagelige at ligge på. Vi anbefaler at vælge et lagen, som har en tæt vævning, da lagnet dermed har en ekstra blød og skinnende overflade.

 • Når du skal på udkig efter et nyt lagen i målene 180x210, bør du også overveje, hvor meget af madrassen lagnet skal dække. Hos Bedre Nætter tilbyder vi nemlig både kuvertlagner, faconlagner og splitlagner, så du har nemmere ved at finde det helt perfekte lagen hjem til dig.

  Du bør vælge vores kuvertlagner, hvis du er på udkig efter et lagen, der kun dækker topmadrassen. Vores kuvertlagner er lavet med øje for høj kvalitet og komfort, så du kan sove behageligt om natten.

  Du bør vælge vores faconlagner, hvis du er på udkig efter et lagen, der skal dække en box- eller springmadras. Vores faconlagner kan dække en madrashøjde op til 26 cm - du kan derfor også sagtens smide en topmadras med indunder lagnet. Faconlagnerne har i øvrigt elastiske hjørner, så det ikke mister sin plads rundt om madrasserne.

  Har du en elevationsseng derhjemme, bør du vælge vores splitlagen. Vores splitlagner er nemlig lavet specifikt til en elevationsseng. Det helt særlige ved splitlagnet er nemlig, at du og din partner sagtens kan elevere sengen som i ønsker, uden at det påvirker lagnet.