Lagner 210x210

Lagner 210x210

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 210x210 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 210x210 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 210x210 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

  • Hvis du er på udkig efter et holdbart og behageligt lagen, så bør du tage et kig nærmere på vores økologiske bomuldslagner. Økologisk bomuld er nemlig et fantastisk materiale, som både er enorm blødt også er det endda også langtidsholdbart. Vi anbefaler altid at vælge et lagen, som er tæt vævet, fordi det betyder, at lagnet har en blød og fin overflade, som gør det endnu mere behageligt at sove på.

  • Når du skal have et nyt valg, er det også en god idé at overveje, hvor meget af madrassen du ønsker dækket. Skal lagnet kun dække topmadrassen? Eller skal den også dække boxmadrassen? Eller måske skal den passe til en elevationsseng?

    Hvis du foretrækker et lagen, der kun dækker topmadrassen, så bør du vælge vores kuvertlagen. Vores kuvertlagner er enormt behagelige grundet de fine og kvalitetsrige materialer.

    Hvis du foretrækker et lagen, der skal dække en spring- eller boxmadras, så bør du vælge vores faconlagen. Faconlagnerne er nemlig syet med elastiske hjørner, og de kan dække en madrashøjde på hele 26 cm - så der er også masser af plads til at trække en topmadras med indunder lagnet.

    Hvis du derimod har en elevationsseng derhjemme, så har du brug for et helt særligt lagen. Til vores elevationssenge har vi derfor udviklet et unikt splitlagen. Det fantastiske ved splitlagnet er, at du sagtens kan elevere sengen uden at det påvirker lagnet.