Lagner 80x200

Lagner 80x200

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 80x200 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 80x200 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 80x200 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

  • De bedste lagner 80x200 er lavet af naturlige og holdbare materialer, såsom økologisk bomuld. Derudover har lagner 80x200 en endnu finere tekstur med en tæt vævning, der får dem til at føles ekstra bløde mod huden.

  • Når du skal vælge et lagen i målene 80x200, er det også en god idé at overveje, hvilket formål dit lagen skal dække - det er nemlig ikke kun størrelsen på lagnet, som spiller en stor rolle.

    Et kuvertlagen er ideel til dig, der ønsker et lagen, der kun skal dække topmadrassen. Vores kuvertlagner er glatvævede og med bomuldspercale som kvalitetsstempel, og lagnerne er dermed ekstremt bløde at røre ved.

    Et faconlagen er ideel til dig, der ønsker et lagen, der kan dække både topmadrassen og spring- eller boxmadrassen. Vores faconlagner er nemlig syet med elastisk i hjørnerne, så de forbliver på sin plads. Alle vores faconlagner afleder hurtigt fugt, så du kan få en behagelig nattesøvn.