Lagner 80x200

Lagner 80x200

3 Produkter

 1. Vådliggerlagen 80x200 cm
  Vådliggerlagen 80x200 cm - 80x200 cm.
  229,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. BN Kuvertlagen - Hvid - 80x200
 3. Faconlagen by BN - Hvid
  Faconlagen by BN - Hvid - 80x200 cm.
  278,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage

3 Produkter

Lagner 80x200

Når du skal have et lagen, så er det naturligvis altid vigtigt at vælge den rigtige størrelse, men dette er ikke det eneste du bør være opmærksom på. Der findes nemlig forskellige slags lagner til forskellige formål, og derfor kan det godt betale sig at overveje, hvilken type lagen der er det rigtige til din seng. Skal det kun dække topmadrassen, skal det også dække boxmadrassen, eller vil du gerne have et lagen der når hele vejen ned til gulvet? Valgmulighederne er mange, og derfor har vi valgt at lave denne guide til dig, så du ikke er i tvivl når du vælger lagen til din enkeltseng.

Kappelagner, faconlagner, split-lagner og kuvertlagner. Der findes mange forskellige lagner og mange forskellige navne, og det vil vi gerne give dig et overblik på denne side. Derfor vil der i det følgende være en forklaring af de forskellige lagner i størrelsen 80x200 centimeter, samt deres navne og funktion.

Kuvertlagen

Denne lagentype er den mest almindelige og samtidig den mest grundlæggende. Kuvertlagnet svøbes om topmadrassen og dækker således sengens øverste madraslag. Denne lagentype fylder meget lidt, og er meget praktisk, da det ikke tager mere end et halvt minut at på- og aftage lagnet. Et kuvertlagen er således en praktisk løsning, der samtidig kommer til en lavere pris end andre lagentyper.

Hvis du står og mangler et lagen til din enkeltseng, så kan du med fordel vælge et kuvertlagen. Hvis du har brug for en enkeltseng, så er det oplagt at vælge en boxmadras i størrelsen 80x200 og et kuvertlagen sammen. Når du får en boxmadras skal du efter modtagelsen blot montere ben, hvorefter sengen er klar til brug. Vælger du et kuvertlagen, så kan du hurtigt ligge dette på topmadrassen, og derefter har du en splinterny seng der er klar til brug. Herunder kan du se et billede af et monteret kuvertlagen.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering