Lagner 90x200

-60%
Polar Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
90x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
Special Price 319  kr. Førpris 799  kr.

Lagner 90x200

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 90x200 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 90x200 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 90x200 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

  • De bedste lagner 90x200 er lavet af naturlige og holdbare materialer, såsom økologisk bomuld. Derudover har vores lagner i 90x200 en endnu finere tekstur i form af en tæt vævning, der får dem til at føles ekstra bløde og behagelige mod huden.

  • Hos Bedre Nætter ved vi, hvor vigtigt en god nattesøvn er - og derfor er et godt lagen af høj kvalitet essentiel. Når du skal vælge et lagen i målene 90x200, bør du også tage stilling til, hvor meget lagnet skal dække af madrassen. Det er nemlig ikke kun lagnets størrelse, der spiller en stor rolle.

    Hvis lagnet kun skal dække topmadrassen, bør du vælge vores kuvertlagen. Vores kuvertlagner er glatvævede, hvilket giver en fantastisk og behagelig fornemmelse. Derudover består de også af bomuldspercale, som er din garanti for høj kvalitet.

    Hvis lagnet skal dække både topmadrassen og box- eller springmadrassen, bør du vælge vores faconlagen. Vores faconlagner har nemlig en elastik kant i hjørnerne, som sikrer, at de forbliver på sin rette plads. Derudover er vores faconlagner gode til at aflede fugt hurtigt, så du kan få en behagelig nattesøvn hver nat.