Lagner 90x200

Lagner 90x200

6 Produkter

 1. Vådliggerlagen 90x200 cm
  Vådliggerlagen 90x200 cm - 90x200 cm.
  249,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. Kuvertlagen by BN - Hvid
  Kuvertlagen by BN - Hvid - 90x200 cm.
  249,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage
 3. Faconlagen by BN - Hvid
  Faconlagen by BN - Hvid - 90x200 cm.
  279,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage
 4. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 90x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 20-30 hverdage
 5. Mayan Kuvertlagen
  Mayan Kuvertlagen - 90x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage
 6. Betterlinen Kuvertlagen
  Betterlinen Kuvertlagen - 90x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 1-3 hverdage

6 Produkter

Lagner 90x200

Når du skal have et nyt lagen, så er det først og fremmest vigtigt at overveje hvilken størrelse dette skal være. Dernæst er det altid en god idé at undersøge forskellige lagentyper, samt hvilket der er det rigtige for dig, før du handler. Der findes nemlig mange flere end bare ét slags lagen, og derfor kan det være en god idé at overveje præcis hvilken type lagen du helst vil have på din seng. Dette vil vi gerne forsøge at give dig et overblik over i denne guide, som drejer sig om lagner i størrelsen 90x200 centimeter.

Der findes nemlig forskellige slags lagner, og derfor kan det være en udfordring at finde det helt rigtige lagen til din seng. Kappelagner, split-lagner, faconlagner og kuvertlagner er blandt de mange muligheder du kan finde, og de har alle forskellige egenskaber og forskellige måder at bruges på. Nogle dækker topmadrassen, andre dækker springmadrassen, imens enkelte dækker helt ned til gulvet. Denne guide vil koncentrere sig om lagner til enkeltsenge i størrelsen 90x200 centimeter.

Faconlagen

Lagnet på det ovenstående billede er et faconlagen, som kan dække både spring- og topmadras. Dette lagen er optimalt for dig, som ønsker et lagen som dækker mere end blot topmadrassen. Du skal dog være opmærksom på, at vores faconlagner har en sidehøjde på 26 centimeter. Det betyder, at du ikke kan bruge dette lagen på en madras, der er højere end 26 centimeter. Dog vil du nemt kunne bruge et faconlagnet på næsten alle senge, da det er få springmadrasser som har en højde på over 26 centimeter. Du kan du læse mere om springmadrassens højde i feltet ”specifikationer” under det enkelte produkt.

Faconlagnet passer perfekt til din enkeltseng, da det nemt og hurtigt kan pålægges. Hvis du vælger at købe en boxmadras i størrelsen 90x200 centimeter, så kan du med fordel vælge at købe et faconlagen til denne. Boxmadrassen er den mest praktiske sengetype du kan købe, da der blot skal monteres ben på denne, hvorefter den er klar til brug. Herefter skal du blot ligge topmadrassen på plads og svøbe sengen i faconlagnet, så har du en færdig seng der er klar til brug.

Kappelagner

Dette lagen er kendetegnet ved sine lange sider, hvilket betyder at du nemt kan gemme opbevaring under sengen, uden det kan ses. Kappelagnet rækker hele vejen ned til gulvet på de fleste senge, dog afhængigt af deres højde. Du kan læse med om lagnets specifikationer inde under det enkelte produkt. Kappelagnet er desuden karakteristisk designet idet lagnet falder ned mod gulvet på tre sider, imens det i hovedenden er væsentligt kortere. Det betyder at lagnet passer perfekt til din seng, især hvis den står op mod en væg.

Skulle du have spørgsmål til kappelagner, faconlagner eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre over telefonen, døgnet rundt på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk, eller direkte i chatfunktionen her på siden, i høre side af din skærm.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering