Lagner 90x210

-60%
Polar Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
90x210 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
Special Price 331  kr. Førpris 829  kr.

Lagner 90x210

Hvis du skal have et nyt lagen i størrelsen 90x210 centimeter, så er det altid vigtigt at få den helt rigtige størrelse. Det drejer sig ikke blot om de almindelige mål, altså at lagnet naturligvis skal være 90x210 centimeter som sengen, men også at lagnet skal dække en bestemt mængde af sengen. Du kan nemlig få forskellige lagentyper til forskellige senge, og igen forskellige størrelser til forskellige senge. Hvis du ikke har helt styr på forskellen mellem kuvertlagen og faconlagen, eller ikke er helt sikker på hvad et split-lagen skal bruges til, så kan du med fordel læse vores guides om lagen. Her vil vi give dig et overblik over hvilket lagen du skal bruge til lige netop din seng.

Kuvertlagen

Mange vælger at deres lagen skal dække topmadrassen, når de køber ny seng. Dette lagen, som kun dækker topmadrassen, kaldes for et kuvertlagen. Dette lagen har den fordel, at det er nemt og montere, og derfor vælger mange at købe dette lagen, især hvis de køber en boxmadras. På boxmadrasser skal man således kun montere ben og påligge topmadrassen, hvorefter sengen er klar til brug. Med et kuvertlagen tager det kun et halvt minut at påsætte lagnet, hvorefter sengen er helt klar til brug.

Faconlagen

Flere og flere vælger dog det såkaldte faconlagen, som med sine længere sider dækker hele springmadrassen, i stedet for blot at dække topmadrassen. Det betyder først og fremmest at sengen får et helt anderledes look, men dette kan også være en fordel. Vi har et bredt udvalg af faconlagner i mange forskellige farver, og du kan således helt selv vælge hvilken farve din seng med et faconlagen. Du kan se vores brede udvalg af faconlagner i størrelsen 90x210 centimeter ved at klikke på det ovenstående link.

  • De bedste lagner 90x210 er dem, der er lavet af naturlige og holdbare materialer, såsom økologisk bomuld. Hvis de også har en tæt vævning, vil de føles ekstra bløde og lækre mod huden.

  • Når du er på udkig efter et lagen i målene 90x210, er det også en god idé at overveje, hvor meget af madrassen lagnet skal dække. Skal det kun dække topmadrassen? Eller skal det både dække topmadras og boxmadras?

    Hvis du ønsker et lagen, der kun dækker din topmadras, så bør du vælge vores kuvertlagen. Vores kuvertlagner er enormt behagelige grundet deres glatvævede struktur. Derudover består vores kuvertlagner også af bomuldspercale, som er en garanti for høj kvalitet.

    Hvis du ønsker et lagen, der både skal dække din topmadras og din box- eller springmadras, så bør du vælge vores faconlagen. Vores faconlagner er nemlig effektive til at dække flere madrasser samtidig grundet lagnets elastikker rundt i hjørnerne - det sikrer nemlig, at lagnet altid forbliver på sin plads.