Senses Nova - Lysegrå

24.998,00 kr.

As low as 24.998,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Dobbeltaffjedring i Senses Nova.
 • 7 komfortzoner og hybridpolstring for optimal komfort.
 • Valgfri topmadras med 60 mm. kerne.
Tilpas Senses Nova - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Kontinentalsengen Senses Nova er en opgraderet udgave af den populære Senses Lux-model. Senses Nova har fjedre i både spring- og boxmadrassen, hvilket er med til at sikre, at sengen i højere grad kan tilpasse sig din vægt og liggeposition sammenlignet med almindelige kontinentalsenge. Senses Nova er altså et klart skridt opad i komfortniveau, samtidig med at vi naturligvis har beholdt den solide danske produktion som i resten af Senses-serien.

Senses Nova adskiller sig desuden fra den almindelige kontinentalseng ved at have hele syv komfortzoner og hybridpolstring omkring fjedrene. Hybridpolstring er den mest elastiske skumtype, der produceres i Danmark, og den er med til at sikre, at fjedrenes egenskaber udnyttes optimalt. Kombinationen af disse højkvalitets komfortkomponenter betyder, at du får en personlig og utrolig omfattende støtte nat efter nat.Optimeret nattesøvn

Det kræver et sundt og komfortabelt sovemiljø at få den mest optimale nattesøvn. Det har du alle forudsætninger for i Senses Nova. De syv komfortzoner sikrer, at sengen i imponerende høj grad tilpasser sig netop din krop og støtter dig på de punkter, hvor du har mest brug for at blive aflastet. Det gælder eksempelvis dine skuldre og din lænd. Når du lægger dig i Senses Nova, vil du med det samme mærke det høje komfortniveau - ikke bare nu, men også om mange år. Det skal de holdbare og slidstærke komponenter, som sengen består af, nok sørge for.


 

Senses Nova er en kontinentalseng, der består af tre madraslag, og det er disse lag, der i et fintfølende samarbejde sikrer dig den bedst mulige komfort. Sengen består af en boxmadras nederst, en springmadras i midten og øverst en topmadras. Herunder kan du blive klogere på, hvordan sengen er opbygget.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er det nederste madraslag og dermed sengens platform. De fleste kontinentalsenge har en skumkerne i boxmadrassen, men her adskiller Senses Nova sig fra mængden, da den som nævnt har fjedre installeret i bunden. Brugen af pocketfjedre i både box- og springmadras øger komforten betragteligt, og dette er en af de mest væsentlige grunde til at vælge Senses Nova, når du skal have ny seng.


Springmadrassen

Over boxmadrassen findes springmadrassen, som udgør sengens primære komfortlag. Ligesom boxmadrassen er den udstyret med pocketfjedre, og samarbejdet mellem de to fjedrelag sikrer dig en imponerende og omfattende støtte hele natten igennem. Pocketfjedrene i springmadrassen er desuden polstret med den moderne hybridskum, som er den mest elastiske skumtype, der produceres i Danmark. Det betyder både, at madrassens levetid forlænges, og ikke mindst at fjedrene individuelt tilpasser sig den person, der ligger på madrassen. Derudover er hybridskum en åndbar skumtype, og du er derfor sikret et behageligt klima i din seng hele natten. Springmadrassen består af to madraskerner, som samles i ét betræk. Det giver mulighed for, at sengens fasthed kan tilpasses både dig og din partner, også selvom der er stor forskel på jeres individuelle vægt.


Topmadrassen

Topmadrassen er sengens øverste madraslag og dermed også den madras, som din krop er i direkte kontakt med. Det er derfor også vigtigt, at topmadrassen er af høj kvalitet og kan tilpasses præcist dine behov. Af netop denne grund har Senses Novas topmadras en kernetykkelse på hele 6 centimenter frem for de gængse 4 centimeter. Den ekstra tykke kerne giver en mærkbar forbedring af din liggekomfort og dermed også af din nattesøvn. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, henholdsvis en med en kerne af memory skum og en med en kerne af latex.


Specifikation af Senses Nova - Lysegrå

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring Komfortskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200
Downloads til Senses Nova - Lysegrå
Sokkel Samlemanual.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.