Springmadras 180x210

180x210 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
180x210 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51402 star rating (107) total reviews

As low as 3.199  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
180x210 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.5 star rating (150) total reviews

As low as 4.199  kr.

Springmadras 180x210

Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg af springmadrasser i størrelsen 180x210 - en størrelse, der er bedre kendt som den klassiske dobbeltseng med ekstra længde. Dobbeltsengen er naturligvis oplagt til to personer, og hvis du køber din madras hos os, garanterer vi, at den kommer til at holde i mange år. Vi har nemlig valgt kun at have modeller af en vis standard i vores sortiment, så vi kan garantere, at du får en formidabel nattesøvn. Grunden til, at vi kan garantere vores høje kvalitet, er, at vi udelukkende er onlinebaserede. Vi har ingen fysiske butikker, og derfor kan vi sætte barren højt og investere endnu mere i kvaliteten af vores produkter. Hos Bedre Nætter tror vi nemlig på, at det kommer både os selv og især vores kunder til gode.

En springmadras i størrelsen 180x210 er som nævnt en dobbeltseng med ekstra længde. 180x210 passer perfekt til par og til de, som ønsker at forkæle sig selv med en smule hverdagsluksus. Hvis ikke du er helt sikker på, hvilken størrelse springmadras du vil have, kan du med fordel se dig omkring i vores samlede udvalg af springmadrasser.

Vores springmadrasser er alle opbygget med pocketfjedre. Vi har altså valgt at se fuldstændigt bort fra de antikverede bonell- og LFK-fjedre, fordi pocketfjedre er markedets bedste fjedre og din garant for god komfort. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madras.

Topmadras til din springmadras 180x210

Vi anbefaler altid, at du køber en topmadrass sammen med din springmadras, idet du derved får en bedre komfort og væsentligt længere levetid på din springmadras 180x210.

Hvis du har spørgsmål til vores springmadrasser 180x210, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre direkte i vores chat, over telefon eller på vores mail. God fornøjelse.

  • Springmadrasser 180x210 giver kroppen modstand, så du ikke synker ned i madrassen. Modsat eksempelvis skummadrasser, der ikke giver den samme modstand. Du kan selv vælge, hvor meget modstand fjedrene skal give i springmadrassen, og dermed hvor fast eller blød madrassen skal være.

  • Du får den bedste støtte med en springmadras 180x210, som er udstyret med pocketfjedre. Disse fjedre er mindre, og der kan derfor være flere af dem i én og samme madras. De mange, små støttepunkter giver kroppen mere skræddersyet støtte og derved øget komfort.