Springmadras 90x200

En springmadras i størrelsen 90x200 er perfekt til dig, der drømmer om en enkel, men langtidsholdbar springmadras til din seng. Vores springmadrasser består af nøje udvalgte pocketfjedre og strategisk placerede komfortzoner, der sikrer, at du ligger ergonomisk korrekt. Uanset dit behov, har vi et overskueligt og kvalitetssikkert udvalg af 90x200 springmadrasser.

90x200 cm

Senses
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
90x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antracit
  • Sort

Senses

Springmadras
4.51402 star rating (107) total reviews

As low as 1.699  kr.

Venus
Se produkt
Udviklet af Bedre Nætter 100 nætters risikofri prøve Gratis levering
90x200 cm.
  • Lysegrå
  • Sort
  • Antracit

Venus

Springmadras
4.5 star rating (150) total reviews

As low as 2.499  kr.

Springmadras 90x200

Velkommen til Bedre Nætters udvalg af springmadrasser. En springmadras i størrelsen 90x200 er et ideelt valg til dig, som skal have en vendbar madras, du kan bruge i eksempelvis en sengeramme. Vores madrasser er af den højeste kvalitet og til markedets laveste priser. Hvis du sammenligner vores priser på springmadrasser med dem, du finder andre steder, vil du erfare, at prisniveauet hos os er meget lavt. Vores priser er desuden altid inkl. fragt - hele vejen til din kantsten. Hos Bedre Nætter er vi udelukkende onlinebaserede, hvilket betyder, at vi ikke har nogle fysiske butikker. Dem har vi sparet væk, således at vi i stedet kan tilbyde vores springmadrasser og andre produkter til Danmarks suverænt bedste priser.

En enkeltseng måler typisk 90x200 centimeter. Denne størrelse springmadras passer altså perfekt til dig, som ønsker en enkeltseng. I modsætning til en boxmadras kan man ikke montere ben på en springmadras – springmadrassen kan til gengæld nemt og praktisk placeres i en sengeramme, hvilket giver sengen en flot finish. Det gør også springmadrassen til en meget fleksibel madras med en fremragende komfort.

Fjedrene i vores springmadrasser er moderne pocketfjedre, der giver den bedste komfort på markedet. Fjedrene tilpasser sig din vægt og liggeposition og sørger for, at du får en sund, korrekt og behagelig liggeposition hele natten. Din vægt er med til at afgøre, hvor faste fjedrene skal være. Hvis du vejer under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, vil en fast fasthed passe bedst til dig. Hvis du vejer over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madras.

Som et godt supplement til springmadrassen kan du vælge en af vores mange lækre topmadrasser i størrelsen 90x200, således at den passer til springmadrassen. Vi anbefaler, at du også investerer i en topmadras, når du køber en springmadras. Dette vil først og fremmest forlænge levetiden på din springmadras, og derudover vil det også øge din komfort betragteligt. Springmadrassens fjedre sikrer opdrift, og hvis du tilføjer en topmadras, vil den samarbejde med fjedrene i springmadrassen om at aflaste dine trykpunkter. Med en topmadras ovenpå din springmadras vil du både få en sund og yderst behagelig liggeposition - så det anbefaler vi naturligvis.

Vi håber, du finder, hvad du har brug for. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

  • En springmadras er særligt velegnet til elevationssenge og sengerammer. Springmadrassen er nemlig en komfortmadras, der typisk er beregnet til at blive placeret ovenpå en lamelbund, så du får den korrekte støtte i løbet af natten.

    En boxmadras er kendetegnet ved at være en komfortabel færdigløsning. Boxmadrassen skal ikke placeres ovenpå en lamelbund, da man blot monterer sengebenene direkte på boxmadrassens bund.

  • Vi anbefaler, at du vælger en springmadras 90x200 med pocketfjedre, da denne type fjeder giver den bedste støtte. Eftersom pocketfjedre er mindre end andre fjedre, kan der være flere af dem i madrassen, og kroppen får dermed flere støttepunkter.