• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Topmadras 140x200

Mulige filtre

Kategori
Kerne
  1. Latex (5)
  2. Memory Skum (1)
Pris
  1.  
    kr1599
    kr5999
Kernehøjde

 

6 vare(r)
6 vare(r)

Topmadras 140x200

 

Find den perfekte topmadras i størrelsen 140x200 cm hos Bedre Nætter.

Med en solid topmadras opnår du fremragende komfort, og undgår nemt at slide din seng eller boxmadras helt ned. Den øverste madras tager det meste af slitagen, og ved at tilføje en topmadras kan du forlænge levetiden på din seng betragteligt!

Foruden at forlænge levetiden på din seng markant, så sørger en topmadras også for, at forbedre din nattesøvn. Du kan lave små finjusteringer af sengens hårdhed og blødhed, når du tilføjer en enten hårdere eller blødere topmadras. En topmadras sætter prikken over i’et og sikrer dig en god, sund nattesøvn i mange år frem. Hos Bedre Nætter forhandler vi mange nøje udvalgte topmadrasser i størrelsen 140x200, således at du sagtens kan finde én der passer til netop dine behov.

Hvis du har spørgsmål til en topmadras, til størrelsen på 140x200 eller til et hvilket som helst andet af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, enten i livechatten, på mail eller direkte på telefonen. Vi håber du finder hvad du søger!

Latex eller Memory Skum?

Når man leder efter en ny topmadras, står valget som regel imellem en topmadras med en kerne af latex og en topmadras med Memory Foam, som er en skum. Hos Bedre Nætter finder du en topmadras i størrelsen 140x200 cm i begge materialer - hvilken type du foretrækker afhænger fuldstændigt af dine personlige præferencer, samt din kropsvægt. Topmadrasser med Memory Foam har traditionelt set været de mest populære herhjemme. Hos Bedre Nætter har vi dog observeret en hastigt stigende efterspørgsel efter Latex. Hos Bedre Nætter elsker vi Latex, og derfor finder du selvsagt flere topmadrasser i dette materiale end Memory Foam. 

Komfort- og støttemæssigt minder de to materialer om hinanden, dog giver de vidt forskellige soveoplevelser. Memory Foam er således et blødt materiale, der reagerer kraftigt på varme og tryk - derfor 'omslutter' madrassen sig din krop, når du ligger i sengen. Det kan være rart, men for nogle bliver dette også en meget varm oplevelse. Denne varme oplever man ikke med Latex, som i modsætning til Memory Foam giver en jævnere overflade. Den naturlige udvinding af Latex gør madrasser i dette materiale lidt fastere end Skummet i Memory Foam. Herudover er Latex mere åndbart, hvilket gør det svalt og behageligt at bruge om sommeren – her vil en skummadras ofte føles meget varm.

Hvis du søger en topmadras udover det sædvanlige, der både giver en behagelig komfort, suveræn støtte og samtidig skaber et sundere soveværelsesklima, så bør du kigge nærmere på Mayan Green eller Talalay Latex. Begge topmadrasser er af Latex, hvilket er hvad vi hos Bedre Nætter anbefaler for de fleste - du kan læse meget mere ved at klikke på det enkelte produkt.