Trekvart seng

Trekvartseng

120x200 cm

Trekvartseng

140x200 cm

Få en god nats søvn i en kvalitets trekvart seng

Trekvart seng eller halvanden mands seng er de mest brugte betegnelser for en seng i målene 140x200 cm og 120x200 cm. Grundet sengens størrelse egner den sig særligt godt til mange steder i hjemmet. Om du skal bruge den i et børneværelse, gæsteværelse, et lille soveværelse - eller hvis du bare gerne vil have en lidt større enkeltseng til dig selv, vil du få en seng, som har mange gode egenskaber:

  • Den har en smart og praktisk størrelse, som gør den ekstra funktionel i mindre rum

  • Den kommer i forskellige sengetyper med forskellige komponenter. Såvel som forskellige farver, designs og tekstiler - så du kan finde den seng, der passer bedst til dig

  • Trekvart sengen er god løsning, hvis man ønsker en mindre dobbeltseng eller større enkeltmandsseng

Hos Bedre Nætter er alle vores trekvart senge produceret i Danmark med alt, hvad det indebær af sunde arbejdsvilkår, streng produktionskontrol og god kvalitet. Vi kan derfor stå inde for både kvaliteten og et højt komfortniveau, som giver dig en god og sund nats søvn.

Hvor stor er en halvanden mands seng?

En halvanden mands seng er 140 cm eller 120 cm bred og 200 cm i lang. Den er derfor lidt større end en enkeltmandsseng, som måler 80 cm eller 90 cm, og lidt mindre end en dobbeltseng som er 160 cm eller 180 cm bred.

Hvilken størrelse du foretrækker, kommer helt an på dine behov og muligheder. Størrelsen på dit soveværelse, antallet af andre møbler og hvor meget liggeplads du ønsker kan spille en rolle, når du skal beslutte dig. Det vigtigste er, at du får en seng, som du føler dig godt tilpas i.

En trekvart seng er ret fleksibel, når det kommer til, om du sover alene eller deler sengen med en anden. Der er masser af plads, hvis du sover alene, men den fungerer også glimrende som dobbeltseng, hvis I ikke har noget imod at ligge tæt sammen.

Halvanden mands seng tilbud

Hvis du leder efter en billig halvanden mands seng, eller bare er på udkig efter et godt tilbud, har vi her hos Bedre Nætter begge dele. Da vi ikke har fysiske butikker eller fordyrende mellemled, kan vi tilbyde senge i høj kvalitet til en god pris. Du bruger en tredjedel af dit liv på at sove, og derfor giver det god mening med en seng, der passer til dig, din krop og din økonomi.

Hvilken halvanden mands seng skal man vælge?

Husk på, at en halvandenmandsseng kun er en betegnelse for sengens størrelse og dermed ikke sengetypen. Afhængig af dine præferencer til komfort, funktion og udseende kan én type halvanden mands seng passe bedre til dig end andre. Der findes tre overordnede sengetyper - og du kan finde dem alle hos os.

Boksmadrasser er til dig, som gerne vil have en enkel men komfortabel sengeløsning. En boksmadras består af et dobbeltfjedret madraslag, så alt du skal gøre er at skrue benene op i rammen. Vores boksmadrasser er alle dobbeltfjedret med pocketfjedre i det øverste lag - og altid inddelt i vores 7 bedre™ zoner, så du er sikker på at få den dybeste, sundeste støtte lige der hvor du behøver den.

En kontinentalseng er det rette valg for dig, hvis du er på udkig efter komfort, som sprænger skalaen. Kontinentalsenge er opbygget af tre madraslag, som sammen skaber en flot, stabil seng med sund komfort og dyb støtte.

Elevationssenge forener komfort og funktion i en dejlig cocktail. Med en elektronisk motor kan du indstille sengens position efter dine behov. Netop derfor er en elevationsseng et oplagt valg, hvis du døjer med rygproblemer, da du kan finde en behagelig liggeposition ved at hæve og sænke både hovedende og fodende præcis som det passer dig.

Halvandenmands springmadrasser af høj kvalitet

Når du køber en halvandenmands seng, er det vigtigt, at du også får den rigtige springmadras. Madrassen er dit primære komfortlag og det lag, som afgør, om du får en god og sund søvn eller ej. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette madras, som giver dig den bedst mulige komfort og støtte.

Springmadrasser bruger vi både i kontinentalsenge og elevationssenge. Trekvart senges springmadrasser er opbygget med pocketfjedre, der sørger for en sund, dyb og god støtte. Fjedrene er alle pakket ind i individuelle filtposer, der sørger for minimal støj, men vigtigst af alt gør fjedrene i stand til at reagere fuldstændig individuelt, så din krop altid får den rette støtte i de områder, der behøver den. Samtidig er fjedrene inddelt i vores 7 bedre™ zoner, så du kan være helt sikker på at få en behagelig og aflastende madras med en gennemtestet og gennemprøvet zoneinddelt affjedring og en vaskeægte Bedre Nætter komfort.

Din kropsvægt spiller også en rolle, når det kommer til madrassens fasthed, som angiver hvor hård eller blød en madras er. Vores springmadrasser kommer i tre forskellige fastheder; medium, fast og xtra fast. Hvis du vejer under 75 kg, anbefaler vi en medium madras, vejer du mellem 75 kg og 95 kg anbefaler vi fast, og vejer du over 95 kg, er en xtra fast madras oftest det rette valg.

  • En trekvart seng måler 140x200 cm eller 120x200 cm. De 200 cm er længden på halvanden mands sengen, hvor de 140 cm og 120cm er bredden.

  • En halvanden mands seng er ikke en type af seng, men derimod en størrelsesbetegnelse. De fås både som boxmadrasser, elevation- og kontinentalsenge. Du har yderligere valget mellem en halv anden mands seng i en bredde på 140 cm eller 120 cm, som er et præference og plads spørgsmål.