Venus Mayan - Sort

16.999,00 kr.

As low as 16.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • Støjsvag elevationsmotor fra danske Linak.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Elastisk, holdbar og ventilerende hybridpolstring.
 • Bedre nattesøvn med 7 komfortzoner og pocketfjedre.
Tilpas Venus Mayan - Sort
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Venus Mayan er en veldesignet og komfortabel elevationsseng med en allergivenlig og grøn profil. Vi er af den overbevisning, at alle skal kunne bruge og nyde vores senge. Derfor har vi til denne seng valgt den allergivenlige og populære topmadras Mayan af 100% organisk naturlatex. Fordelen ved naturlatex er, at det er utroligt allergivenligt, hvorfor alle kan sove på en sådan madras - fuldstændig uden gener.

Mayan-topmadrassen og elevationssengen Venus Mayan er to af de mest komfortable produkter vi overhovedet har i vores sortiment. I en elevationsseng kan du nemlig selv vælge hvilken stilling, du finder mest komfortabel. Uanset om du blot vil hvile eller sove, så kan sengen indstilles efter dine behov. Venus Mayan kan både eleveres i hoved- og fodenden, og derfor har du alle muligheder for at indstille sengen efter dine behov.


Sundere nattesøvn

Venus Mayan er ikke bare allergivenlig, den er også komfortabel udover det almindelige. Denne seng har 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter, og det betyder, at du får 220 individuelle støttepunkter. Fjedrene tilpasser sig konstant din liggeposition og kropsbygning, og da fjedrene alle reagerer individuelt, så modtager du altid en individuel støtte. Uanset hvordan du ynder at ligge om natten.


Elevationssenge har to madraslag og en træramme. Dette gælder også for Venus Mayan, men her stopper sammenligningerne med almindelige elevationssenge dog også.

Elevationskomponenter

Sengens elevationskomponenter er produceret af danske Linak. Dette garanterer en høj kvalitet og en lang holdbarhed og den danskproducerede elevationsmotor fungerer hurtigt og lydsvagt. Elevationskomponenterne er omringet af en tyk træramme af massivt svensk fyrretræ. Denne træramme har en tykkelse på hele 20 centimeter, hvilket understreger sengens solide og kvalitetsbevidste design. Vi yder 5 års garanti på sengens motor, ligesom vi yder hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.


Springmadras

Sengens komfortable pocketfjedre er ikke den eneste kilde til en bedre nattesøvn. Mellem fjedrene har vi installeret ventilerende hybridskum, som øger sengens levetid, men i høj grad også komforten. Hybridskum er en elastisk skum, der tilpasser sig din krops former og ventilerer, hvis sengen bliver for varm. Du er således garanteret et behageligt søvnmiljø med den smidige hybridpolstring, som holder temperaturen i sengen på et sundt niveau. Hver eneste nat. Denne skum har ligeledes en væsentligt længere holdbarhed en almindelig polstring, hvorfor sengens levetid også øges. Du vil opleve, at springmadrassen tilpasser sig din liggeposition, hvilket skaber en behagelig ramme om din nattesøvn.


Topmadras

Topmadrassen, Mayan, af 100% naturlatex har et ventilerende Tencelbetræk med træfibre, og med sin tykke latexkerne på hele seks centimeter giver topmadrassen en fremragende personlig støtte og komfort. De steder, hvor din vægt centreres, er trykpunkter, og det er disse steder, som ofte bliver irriterede i løbet af natten og tvinger dig til at vågne op og justere din position i sengen. Dette undgår du med Mayan, hvis tykke latexkerne støtter og skubber tilbage nøjagtigt, hvor du vejer mest, og aflaster således dine personlige trykpunkter.

Specifikation af Venus Mayan

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 5 stk.
Type Elevationsseng 90x200
Downloads til Venus Mayan
Linak app TD4.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.