Atlas

11.998,00 kr.

As low as 11.998,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elevationsseng produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Dansk Linak-motor med trådløs fjernbetjening.
 • Latextopmadras med 40 mm kerne og vaskbart betræk.
 • 5 komfortzoner og 25 mm polyetherskum.
Tilpas Atlas
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

God nattesøvn starter med en god seng. Atlas er en moderne og sund elevationsseng, der med sikkerhed vil forbedre din nattesøvn. Alle bevæger sig i løbet af natten, og derfor er det vigtigt, at din nye seng støtter dig baseret på din unikke liggeposition. Det gør Atlas. Sengen har fem komfortzoner, som individuelt tager hensyn til din krop og dens præferencer.

Fordelene ved en elevationsseng er mange. En elevationsseng kan indstilles efter dine behov - uanset om du vil sove, se film, læse eller blot hvile, så findes der er en passende indstilling til formålet. Sengens elevationsmekanisme benyttes nemt og hurtigt med en trådløs fjernbetjening, som lydsvagt indstiller sengen i den ønskede position.Klassisk komfort

Godt håndværk og sunde materialer supplerer hinanden i Atlas, som er resultatet af en kvalitetsbevidst og dansk produktion. Springmadrassens moderne pocketfjedre svøber sig om din krop og støtter optimalt i løbet af natten. Under springmadrassen findes elevationsmekanismen, der er bygget op omkring en solid træramme af svensk fyrretræ. Din søvn er altså i gode hænder i Atlas.


Atlas er bygget op omkring en elevationsramme nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst. Herunder kan du læse mere om, hvordan sengens forskellige lag samarbejder om at gøre din nattesøvn bedre.


Elevationskomponenter

En elevationsseng kan kun være god, hvis dens elevationskomponenter er velfungerende og af høj kvalitet. Derfor er elevationsmotoren i Atlas produceret af danske Linak, hvilket garanterer en høj kvalitet og mange års levedygtighed. Selve trærammen består af massivt, svensk fyrretræ og har en tykkelse på otte centimeter. For at understrege komponenternes kvalitet yder vi fem års garanti på elevationsmotoren samt 15 års garanti på rammebrud.

Springmadrassen

I en elevationsseng er det vigtigt, at springmadrassen er fleksibel og samtidig yder en omfattende støtte. Det er også grunden til, at vi har brugt moderne pocketfjedre i Atlas. Denne fjedertype tilpasser sig din vægt og former og yder således en personlig støtte. Alle bevæger sig i løbet af en nats søvn, og hver gang du ændrer din position, tilpasser madrassen sin støtte. Omkring springmadrassens fjedre findes den fleksible polyetherskum, som har en lang holdbarhed, og derfor får du en god støtte i mange år frem.

Topmadrassen 

Det er denne madras, der udgør sengens øverste madraslag. Derfor er det vigtigt, at madrassen yder en omfattende støtte og har en lang holdbarhed. Det er du sikret med den latextopmadras, der følger med Atlas. Latexkernen har en tykkelse på fire centimeter og er både ventilerende og åndbar. Topmadrassen bidrager på den måde til en behagelig temperatur i soveværelset. Et sundt soveværelse giver en dybere nattesøvn, og dette får du med sikkerhed i Atlas.

Specifikation af Atlas

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Højde Total: 53 cm.
Mere information
Antiskrid Uden antiskrid
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fodstoppere inkluderet
Fjernbetjening HB12 Trådløs
Højde 53 cm. (19 cm ben, 10 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Møbelstof + Kuvertsyning
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 12cm Træramme
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 4 stk.
Type Elevationsseng 80x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.