Vi er ved at bygge sengen....

Essential sengesæt

Sengetøj Essential
5 star rating (3) total reviews
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Cream
Farve: Cream
Pudebetræk:
1
Essential sengesæt
Essential

Det essentielle valg

Sengetøj er ikke kun noget, vi bruger for praktikkens skyld. Sengetøj er en følelse. Af velvære. Af ro og af tryghed. Vores Essential-sengetøj er det, du ser, når du slår op i ordbogen under ‘blødhed’, og når du første gang smyger dig i det, får du lyst til aldrig at sove med andet sengetøj.

Blødt som en babykind
Tekstilets tekstur

Blødt som en babykind

Det er faktisk først, når du står med et Essential-sengesæt i hånden, at det rigtigt kommer til sin ret. At du helt forstår, hvorfor du aldrig får lyst til at sove med andet sengetøj end dét. Fordi den dejlige taktile følelse, det giver dig, er svær at beskrive med ord. Vores Essential-sengetøj er produceret i OEKO-TEX®-certificeret bomuld, der bliver blødere, bedre og mere elskværdigt for hver vask, det får.
Tekstilets kvalitet

500 tråde pr. kvadrattomme

At forklare Essential-sengetøjets blødhed og kvalitet lyder nemt både uforståeligt og teknisk, for det, der gør Essential mageløst, handler om måden, det er vævet på. Essential er vævet med 500 tråde pr. kvadrattomme, hvorimod det sengetøj, du kender, og tænker har en høj kvalitet, har en Thread Count på mellem 100 og 350 tråde pr. kvadrattomme. Essential overgår altså med længder branchestandarden og hersker i en liga for sig — der kan mærkes.
Passer til ethvert soveværelse
Tekstilets elegance

Passer til ethvert soveværelse

Vores Essential-sengesæt er produceret i de fineste ensfarvede tekstiler, der passer ind i ethvert hjem og til enhver stil. Sengesættene giver et roligt udtryk til soveværelset og indbyder til en god nats søvn, der kan være svær at vågne fra. Essential fås i farverne Ocean, Cream, Graphite og Rose.
Essential — det essentielle valg
Søvnlinje

Essential — det essentielle valg

Essential-søvnlinjen er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver. Du finder et bredt udvalg af Essential-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder, gavlpuder, rullemadrasser og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Essential sengesæt

 • Leveringstid
  25-30 hverdage
  Trådtæthed
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Vævning
  Satin
  Type
  Sengetøj 140x200
  Pakkeindhold
  1 dynebetræk + 2 pudebetræk
  Vaskeanvisning
  Op til 60 °C