essential

Det essentielle valg

essential

Høj kvalitet til lav pris

Vores Essential-søvnlinje er til dig, der vil lukke øjnene og falde i søvn omgivet af kvalitet fra inderst til yderst. Søvnlinjen indeholder alt, du skal bruge for at sove godt, og alle produkter, der bærer vores Essential-label, er skabt for at gøre god søvn tilgængeligt for os alle. Fordi bedre nætter er essentielle for enhver.

Essential

Vores essentielle produkter

Det essentielle valg

Bedre kvalitet giver bedre søvn

Tekstiler

Bedre og blødere

Samtlige tekstiler i vores Essential-søvnlinje er OEKO-TEX®-certificerede. Certificeringerne er vores måde at sikre dig nogle let gennemskuelige produkter — skabt uden skadelig kemi, som er en fordel for din sundhed og er mindre belastende for miljøet. Vores Essential-sengesæt og lagner er derudover skabt med 500 tråde pr. kvadrattomme, der giver tekstilet en helt unik kvalitet og mærkbar blødhed. Branchestandarden ligger mellem 100-350  tråde pr. kvadrattomme, så det taler vist sit eget tydelige sprog.
Kerner

100% naturlatex

Kernerne i vores Essential-søvnlinje er skabt i 100% naturlatex. Naturlatex er kendt for sin elasticitet, idet naturlatex ‘skubber tilbage’ med samme kraft, som den bliver mødt med. Dette resulterer i en jævn og utrolig støttende komfort. Kernen i naturlatex har en god åndbarhed og ventilation grundet dens åbne cellestruktur, der opretholder et tørt og sundt sovemiljø, ligesom husstøvmider ikke kan overleve i naturlatex.

Ønsker du en mere grøn, naturvenlig og social forsvarlig kerne, er vores Mayan-topmadras skabt i 100% organisk og GOLS-certificeret latex.
Dyner & Puder

Sunde fjer og dun

Dynerne og puderne i vores Essential-søvnlinje er OEKO-TEX®-certificerede (standard 100), for at sikre produkter helt uden sundhedsskadelige stoffer. Alle fjer og dun er endvidere Downpass-certificerede, hvilket betyder at fjer- og dunindholdet kan spores tilbage til dets producent, og at det lever op til de højeste standarder inden for dyrevelfærd, etik og kvalitet.
Brug for hjælp?
Kundeservice

Brug for hjælp?

Det skal være nemt at sove godt, men der kan være meget at tage stilling til, når du skal købe en ny seng. Derfor har vi udviklet SengeMatch™.