Hvilken seng kan bruges som gæsteseng?

Når man har overnattende gæster, er det altid rart at kunne tilbyde dem en god gæsteseng. Derfor har vi hos Bedre Nætter her samlet vores bedste bud på kvalitetssenge til en skarp pris, der kan fungere som gæstesenge.

Boxmadras som gæsteseng

En boxmadras er et oplagt valg af gæsteseng. Det er en komfortabel, enkel og langtidsholdbar sengetype, og derfor egner den sig godt som gæsteseng. Samtidig tiltaler det mange, at det eneste, man skal skal gøre, når man modtager sengen, er at montere de medfølgende ben. Herefter har du en ny seng til rådighed til dine overnattende gæster. En boxmadras er altså et yderst praktisk valg af gæsteseng.

Vi anbefaler, at du vælger en gæsteseng i størrelsen 80x200 eller 90x200, hvis sengen skal bruges til én overnattende gæst. Alternativt er størrelserne 120x200 og 140x200 oplagte, hvis to personer skal sove i gæstesengen.

Du kan med fordel se nærmere på boxmadrassen Jupiter eller Senses Classic, som er en både komfortabel og praktisk seng til en meget favorabel pris. Alt er inkluderet i prisen, når du køber en boxmadras hos Bedre Nætter. Det betyder, at både topmadras, ben og fragt er med i den oplyste pris.

Sovesofa som gæsteseng

Hvis du leder efter en gæsteseng, kan en sovesofa også være et oplagt valg. Ikke mindst fordi den har den fordel, at den kan bruges til forskellige formål og både fungere som seng og sofa. Derfor vil en sovesofa også være et godt valg, hvis pladsen er trang.

Sovesofaen har desværre et blakket ry, og mange har oplevet at købe et møbel, som er halvt sofa og halvt seng, men ingen af delene til fulde. Det vil vi gerne gøre op med hos Bedre Nætter, og derfor forhandler vi udelukkende sovesofaer, som har pocketfjedre installeret - de samme fjedre, som vi bruger i vores senge. I vores sortiment af sovesofaer finder du derfor ikke bare en skummadras, som det ellers ofte er tilfældet med sovesofaer. Du er derimod garanteret et stilfuldt møbel, som du både sidder og sover godt i.

Vi ved, at god nattesøvn og flot design sagtens kan kombineres i en sovesofa. Derfor bliver vores sovesofaer produceret af det danske firma Innovation, som har base i Randers. Her er kvaliteten i højsædet, og sovesofaerne fremstilles med stor omhu. Du kan derfor være sikker på, at der er en gennemgående høj kvalitet i alle sovesofaerne i vores sortiment.

  • I bund og grund er det helt op til dig, hvilken seng, du ønsker at bruge - der findes nemlig hverken et korrekt eller forkert seng. Hos Bedre Nætter kan vi dog varmt anbefale at bruge en boksmadras som gæsteseng. En boksmadras er nemlig både komfortabel, simpel og utrolig holdbar - også er den også utrolig nem at samle.

    Vi anbefaler desuden, at du vælger en boksmadras i målene 80x200 eller 90x200, hvis den skal bruges til én overnatningsgæst. Skal du have flere gæster overnattende, kan du med fordel vælge en boksmadras i målene 120x200 eller 140x200.

  • Hos Bedre Nætter har vi fokus på høj kvalitet og komfort. Vi synes nemlig, at alle fortjener en fantastisk nattesøvn - også dine overnattende gæster. Vi har derfor nøje udvalgt de bedste materialer, så din gæsteseng bliver helt og aldeles fantastisk. Desuden tilbyder vi altid en 100 dages prøveperiode, hvis uheldet skulle være ude og sengen desværre ikke er det rette match.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering