Madrasser 140x200

Madras 140x200

Vi har et stærkt udvalg af madrasser i 140x200, så vi med garanti også har en madras der passer dig. Hvis du allerede har en sengeramme eller en elevationsseng hvor du har behov for en ny madras til, så skal du kigge på vores spring- og skummadrasser. Særligt i elevationssenge er skummadrasserne helt oplagte, da de former sig præcist efter elevationsbunden, derved får du den optimale udnyttelse af lamellerne.

Hvis du omvendt er på bar bund, og skal have en helt ny seng, så er det ofte en rigtig god ide at kigge på boxmadrasserne. Ved boxmadrasserne får du en madras med integreret træramme, derved så kan du bare montere ben på selve madrassen og have en funktionsdygtig seng. Det er værd at bemærke at vores boxmadrasser er med både topmadras og ben, så du betaler for en samlet pakke når du køber disse.

Fasthed, hvordan vælges den?

Det er lidt specielt at vælge fasthed ved 140x200 madrasser, da det ofte er til 2 personer som ligger på madrassen. Af den grund så anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at man vælger en fast madras - også selvom man vejer lidt under 75 kilo. Her skal det dog også bemærkes, at hvis man er 2 personer som vejer eksempelvis 60 kilo, så kan der stadigvæk være en god ide i at vælge en madras i medium fasthed med pocket fjedre.

Vejer du over 95-100 kilo, så skal du altid kigge på multipocket fjedre - her har du mere end 500 fjedre per m2, hvilket gør at du får en længere holdbarhed og fastere madras, der vil passe bedre til din kropsvægt.