Madrasser 160x200

Produkter

Fra A til zzZ

Madras 160x200

Dobbeltseng, men du mangler madrasserne? Vi har et stort udvalg af forskellige madrastyper, du finder derfor både springmadrasser, skummadrasser og boxmadrasser i vores udvalg. Hvis du ikke præcist ved hvilken type madras du er på udekig efter allerede, så kan det være en god ide at tage udgangspunkt i dit behov.

Hvis du allerede har en sengeramme med lameller eller lignende, så du skal bruge en madras du kan smide i denne, vil det være en god ide at kigge på skum- og springmadrasserne. Disse madrasser er i den klassiske madrasform som passer ind i rammerne og får den optimale udnyttelse af lamellerne.

Du kan også være i den situation at du slet ingenting har, og derfor skal starte fra bunden. Her vil det være mest ideelt at kigge på en boxmadras. Boxmadrasser er en madras med en integreret træramme, som gør det muligt at montere ben direkte på sengen. Det er den mest populære sengetype for mange danskere, og du får rigtig meget værdi for pengene ved at vælge en boxmadras. Bemærk desuden at vi hos Bedre Nætter kun sælger boxmadrasser med ben og topmadras inkluderet, så du har den samlede pakke når du handler hos os.

  • Det afhænger af, hvad du søger efter i en madras. Har du eksempelvis en sengeramme eller en elevationsseng derhjemme, bør du vælge en af vores spring- eller skummadrasser, da disse madrasser fås i flere komfortniveauer og fastheder. Har du derimod en seng uden en bund, hvor du kan placere madrassen, bør du vælge en af vores boxmadrasser.

  • Hos Bedre Nætter er det vigtigt for os, at alle sover godt om natten. Vores madrasser skal være tilgængelige for alle, og derfor fås de til overkommelige priser.

    Priserne på vores madrasser afhænger af, hvilken type madras, du foretrækker. Vores spring-, top-, og skummadrasser starter ved 1.498 kr., og vores boxmadrasser starter ved 3.398 kr.