Mayan Latex Pude

Leveringstid 2-5 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores hovedpuder
Mayan Latex: Altid til tjeneste

Mayan Latex: Altid til tjeneste

Der er få ting, der er værre at få forstyrret sin nattesøvn med, end en hovedpude, der har mistet sit fyld eller sin form. Heldigvis risikerer du ikke det med Mayan Latex. Som navnet antyder består hovedpuden af en fyldig latexkerne, der giver behagelig hvile til hoved og nakke. Latexen er udvundet af træet Hevea brasiliensis. Det giver den ikke kun bæredygtig og miljøvenlig status, men gør den samtidig også ekstremt elastisk og åndbar. Helt konkret betyder det, at puden varmer i koldt miljø og ventilerer i varmt – ligesom ude i naturen. Sagt med andre ord: I Mayan Latex vil du få en hovedpude med uovertruffen komfort og i lækre materialer.

En naturlig kerne

En naturlig kerne

I udviklingen af Mayan har vi haft et stort fokus på naturlige materialer og bæredygtighed. Det betyder, at hovedpuden består af naturlatex med et cover af organisk og økologisk bomuld. Med denne pude får du derfor en ægte oplevelse af luksuriøs søvn - fra første nat og mange nætter ud i fremtiden.
Effektiv og sund

Effektiv og sund

Modsat os andre bliver naturlatex aldrig træt. I stedet formår det at stå hele natten igennem – selv under stor belastning og uden hverken at falde sammen eller miste sin elasticitet med tiden. Faktisk holder latexen sig så godt, at du kan have denne hovedpude i en hel menneskealder, uden at den mister sin spændstighed. Ret imponerende, ik’? For at fuldende følelsen har vi desuden sørget for, at Mayan er stolt bærer af OEKO-TEX. Alle dette gør Mayan til en enormt allergivenlig pude, der er velegnet til små børn som voksne.

Specifikation af Mayan Latex Pude

 • Størrelse
  Størrelse 60x40x14 cm.
Leveringstid 2-5 hverdage
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Vask Cover kan vaskes på 60 grader
Type Hovedpude

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering