mayan

Det naturlige valg

Udviklet af bedre nætter

mayan

Grøn søvn og god samvittighed

Vores Mayan-søvnlinje er til dig, der ønsker et naturvenligt valg og bedre betingelser. For din søvn og Moder Jord. Mayan-labelet er din garanti for, at et produkt er produceret med naturen og med dig for øje — uden brug af kemikalier og andre processer, der ikke tilgodeser verdenen omkring os.

Essential

Vores essentielle produkter

Det naturlige valg

Tager hensyn til dig og til naturen

Tekstiler

GOTS-certificerede tekstiler

Samtlige tekstiler i vores Mayan-søvnlinje er skabt i 100% økologisk bomuld. Produktion af økologisk bomuld sparer miljøet for giftige sprøjtemidler og store mængder vand, idet jordkvaliteten, hvori den økologiske bomuld dyrkes, holdes sund og derfor holder længere på vandet. Coveret på vores Mayan-topmadras er tilmed GOTS-certificeret, der sikrer, at bomuldsproduktionen lever op til utrolig strenge krav for både miljø og arbejdsvilkår. GOTS-bomulden dyrket med respekt for naturen, uden brug af pesticider og kemikalier og under gode arbejdsforhold for de mennesker, der er involveret i dens produktion.
Kerner & Latexpude

GOLS-certificeret organisk latex

Kernen i vores Mayan-latexpude og i vores Mayan-topmadras er skabt af 100% organisk latex. Den organiske latex er GOLS-certificeret og derfor produceret under socialt forsvarlige forhold for bønderne, der tapper latexen fra Hevea Brasiliensis-træet, som sikrer dem ordentlige løn- og arbejdsforhold. GOLS-certificeringen er også vores garanti for, at den organiske latex er produceret helt uden brug af kemikalier, pesticider og allergifremkaldende stoffer og med strenge krav for bl.a. vandforbrug og affaldshåndtering.
Dyner & Puder

Astma & Allergi-mærkning

Vores Mayan-dyner og puder er, som de eneste i vores dyne- og pudesortiment, bærere af det nordiske Astma & Allergi-mærke. Dette gør puderne og dynerne skånsomme for dig med hudallergi eller for dig, der ønsker at forebygge. Endvidere er dyne- og pudevårene OEKO-TEX®-certificerede (standard 100) for at undgå sundhedsskadelig kemi Alle fjer og dun er Downpass-certificerede, som gør det muligt at spore al indhold tilbage til dets producent. Dette sikrer en produktion, der lever op til de allerhøjeste krav inden for dyrevelfærd, etik og kvalitet.
Brug for hjælp?
Kundeservice

Brug for hjælp?

Det skal være nemt at sove godt, men der kan være meget at tage stilling til, når du skal købe en ny seng. Derfor har vi udviklet SengeMatch™.