polar

Det kølende valg

Udviklet af bedre nætter

polar

Den ideelle temperatur for søvn

Vores Polar-søvnlinje er til dig, der døjer med svedige og alt for varme nætter, men har hede drømme om en veltempereret og fredfyldt søvn. Vores Polar-produkter er udviklet til at holde din kropstemperatur stabil, der resulterer i et behageligt sovemiljø, som uforstyrret og god søvn gror godt i.

Essential

Vores essentielle produkter

Det essentielle valg

Bedre kvalitet giver bedre søvn

Tekstiler

Patenteret kølende teknologi

Tekstilerne i vores Polar-søvnlinje kan opdeles i to kategorier. Den ene omfatter sengetøj, den anden coveret på vores Polar-topmadras. Vores Polar-sengesæt og lagner er OEKO-TEX®-certificerede og skabt i 100% vasket hør, der, fra naturens side, har en afsvalende effekt på huden. Coveret på Polar-topmadrassen er skabt i bomuld, hvis inderside er påsat med små varmeregulerende mikrokapsler i naturlig voks. Den patenterede kølende teknologi, som kapslerne består af, optager varme, når temperaturen stiger og frigiver modsat varme, når temperaturen falder, som resulterer i en stabil kropstemperatur.
Kerner

Indlejrede grafitpartikler

Kernen i vores Polar-topmadras er skabt i OEKO-TEX®-certificeret skum. I skummet er der indlejret små grafitpartikler med temperaturregulerende egenskaber. Temperaturreguleringen sker i og med, at de små grafitpartikler leder ‘overskydende’ varme væk fra kroppen, når kropstemperaturen stiger. På denne måde afhjælper grafitpartiklerne kroppens mange temperaturudsving, der er skaber uro og er forstyrrende for den dybe søvn.
Dyner & Puder

Specialudviklede mikrokapsler

Dynerne og puderne i vores Polar-søvnlinje er OEKO-TEX®-certificerede (standard 100), der gør dem fri for sundhedsskadelig kemi. Alle fjer og dun er Downpass-certificerede, der betyder, at indholdet kommer fra sporbart opdræt og dermed en produktion, der lever op til strenge krav for dyrevelfærd, etik og kvalitet. Indersiden af dyne- og pudevår er påsat med små mikrokapsler i varmeregulerende voks. Den naturlige voks ændrer form fra fast til flydende, fordi de optager den overskydende varme, når temperaturen stiger.
Brug for hjælp?
Kundeservice

Brug for hjælp?

Det skal være nemt at sove godt, men der kan være meget at tage stilling til, når du skal købe en ny seng. Derfor har vi udviklet SengeMatch™.