Gæsteseng

Gæsteseng

Fra A til zzZ

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke senge

Unikke senge

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer gratis til kantsten på alle ordrer, derudover har du mulighed for at vælge opbæring for 499,- eller opbæring og montering for 899,- ved kassen.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode på din seng.

Den bedste gæsteseng til dine gæster

Når du får overnattende gæster, er det rart at have en god gæsteseng, de kan sove i, så de ikke skal ligge på en tarvelig rullemadras. Hos Bedre Nætter sælger vi danskproducerede senge og sovesofaer af højeste kvalitet, der alle fungerer godt som gæstesenge, og som alle vil give dine gæster en god nats søvn — og således bliver du hurtigt verdens bedste vært.

Hvilken god gæsteseng skal jeg vælge?

Vores kontinentalseng, elevationsseng, sovesofaer og boxmadrasser ideelle til formålet. Har du dog plads til en større gæsteseng, og behøver denne ikke være dobbeltfunktionel, som en sovesofaen er, er vores andre senge også gode bud.

Sovesofaen - en ideel gæsteseng

Sovesofaen er en god og praktisk gæsteseng, da den både fungerer som sofa og seng. Vores sovesofaer er alle designet af møbeldesigner Amanda Lilholt og udviklet af Bedre Nætter. Det betyder, du får en sovesofa med en fænomenal komfort og udseende.

Sovesofaen transformeres nemt og hurtigt til en komfortabel gæsteseng og er derfor ideel til dine overnattende gæster. Derudover har MOMA og MOME-modellerne indbygget opbevaringsplads i soklen. Den indbyggede ekstra plads er smart til opbevaring af f.eks. dine gæsterdyner- og puder.

Vores CLASSI og DECO-modeller har desuden en ekstra god madras med to lag pocketfjedre, så det er med garanti, at dine overnattende vil elske en nat på verdens smukkeste sovesofaer.

Vil du pifte sovesofaen ekstra op, kan du tilkøbe en topmadras 140x200 cm, der passer til sovesofaernes liggemål, for at gøre soveoplevelsen endnu mere komfortabel for dine gæster.

Boksmadrassen — en oplagt gæsteseng

Boksmadrassen er kendt for at være en seng uden for mange dikkedarer. Du får en bundsolid seng bygget op af en ramme af massiv fyrretræ fra Sverige, der omkranser sengens indre kerne af pocketfjedre, der tilsammen sikrer din gæsts komfort natten igennem. Selvom boxmadrassens opbygning er simpel, er dens komfort ikke middelmådig. Tværtimod.

Leder du efter en gæsteseng 90x200 er vores boksmadrasser et godt bud. Du kan få dem helt ned til 80x200 cm og op til 180x210 cm til dig, der vil sikre, at den høje gæst også kan sove godt.

Alle vores boksmadrasser kommer med en medfølgende topmadras, der sikrer, at dine overnattende gæster kommer til at sove vidunderligt.

Kontinentalsengen — en luksus gæsteseng

Har du meget plads til din gæsteseng, og vil du kun det allerbedste for dine overnattende gæster, er en kontinentalseng buddet på en rigtig, rigtig god gæsteseng.

Vores kontinentalsenge fås ned til 140x200 cm og helt op til 210x210 cm til dig med det store gæsteværelse. Kontinentalsengen er opbygget af en komfortabel boksmadras nederst, der fungerer som fundament for springmadrassen. Springmadrassen er det madraslag, der gør kontinentalsengen helt unik og putter den i en liga for sig, da den tilfører en masse komfort, og det er også denne madras, der afgør sengens fasthed.

På vores kontinentalsenge fra 160x200 cm og opefter har du mulighed for at vælge forskellig fasthed på sengens to springmadrasser. Det er smart, da nogle mennesker foretrækker at ligge mere fast — andre mere blødt. Med to forskellige madrasfastheder, vi du derfor kunne tilbyde dine overnattende gæster den optimale soveoplevelse, fordi de selv kan vælge, om de vil ligge fast eller blødt.

Elevationssengen — en ekstraordinær gæsteseng

Hvis du ønsker det bedste for dine overnattende gæster, er elevationssengen et godt bud på en rigtig god gæsteseng. Elevationssengen er unik på den måde, at din gæst selv kan bestemme, hvordan han eller hende ønsker at sove — f.eks. med et hævet hovedgærde eller fodende.

Vores elevationssenge kommer med en stærk motor fra Linak, der er din garanti for stærk og hårdfør mekanik, der ikke bliver træt ved brug. Vores elevationssenge fås som enkeltmandssenge på 80x200 cm og helt op til 210x210 cm til dig med det store gæsteværelse, hvor du har god plads.

Gæstesenge på tilbud

Hos Bedre Nætter har vi et hav af gode tilbud på gæstesenge, og du vil altid kunne finde en god en af slagsen, der passer til dig og dine overnattende gæsters behov.

Uanset om du køber en gæsteseng til fuld pris eller på tilbud hos Bedre Nætter, får du altid gratis levering og 100 nætters risikofri prøveperiode, hvor du frit og kvit kan ombytte fastheden på din sengs madrasser eller få refunderet købsbeløbet, hvis gæstesengen ikke skulle leve op til dine forventninger.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette gæsteseng, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med valget fra 08 til 23. Hver dag. Året rundt. For vi sover først godt, når du gør det samme.

  • Den bedste gæsteseng er den seng, der støtter din krop om natten. Kroppen har brug for at ligge i en seng, der yder god komfort — til specielt skuldre, ryg og lænd, der er de mest udsatte steder på kroppen, når du ligger i en seng med dårlig støtte. Alle vores senge kommer med 7 bedre™ komfortzoner (og Ovia med vores 2-i-1 Unita™-fjedre), så du er sikret god og solid støtte nat efter nat.

  • At få god søvn handler ikke kun om at sove nok timer hver nat — det handler også om kvaliteten af de timer, du sover. Når du sover i en ordentlig seng, får din krop den nødvendige støtte, den har brug for om natten, og du vil dermed forbedre din søvnkvalitet gevaldigt.