Faconlagner 180x210

Med et faconlagen i størrelsen 180x210 får du et lagen, der passer til dig, der sover i en dobbeltseng med ekstra længde. Alle vores faconlagner er skabt til at optimere din komfort og aflede fugt hurtigt, så du kan sove tørt og dejligt hele natten. Se vores udvalg og find det 180x210 faconlagen, du mangler til din seng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

180x210 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.59259 star rating (108) total reviews
359  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 180x210

Faconlagen 180x210 centimeter er til dig med den ekstra lange seng. Oplagt til at bruge på både Kontinental Senge såvel som Boxmadrasser, da du har en ekstra højde (30 cm.) som gør at hele madrassen kan dækkes med denne lagentype. Hvis du eksempelvis ikke bruger topmadras, så kan der altså være mange fordele at hente ved at bruge et faconlagen da det ligger fast på selve sengen.

  • Et godt lagen er det sidste finish til din seng - det øverste lag, som du ligger på og som skal give dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn. Du bør derfor vælge et lagen i høj kvalitet, som er slidstærkt og produceret uden kemikalier, som kan fremkalde nye allergier.

  • Hos Bedre Nætter mener vi, at et lagen er en vigtig del af din seng. Derfor producerer vi lagner af høj kvalitet, som har en ekstra tæt vævning, der leder varme og fugt væk fra din krop i løbet af natten. Alle lagner er desuden fri for skadelige stoffer, så du og dine nærmeste får den sundeste og bedste søvn.