Faconlagner 90x200

Med et faconlagen i størrelsen 90x200 får du et lagen, der passer til dig, der sover på en enkeltmands box- eller springmadras. Vores faconlagner er designet og produceret af os – og særligt kendetegnet ved at aflede fugt hurtigt, så du nemt kan sove med en tør og komfortabel fornemmelse hele natten. Se vores udvalg og find det 90x200 faconlagen, der passer til din seng.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

90x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.6 star rating (110) total reviews
249  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 90x200

Faconlagen 90x200 er velegnet til enkeltsenge - og i særdeleshed almindelige boxmadrasser der er 90x200 i størrelsen (enkeltseng). Fordelen ved et faconlagen er at du her har et lagen som er 30 cm. højt, og derfor kan dække hele madrassen til. Mange madrasser kan have det med at blive slidte i stoffet over en årrække, men derfor behøver sengen ikke fejle noget, og med et faconlagen vil den også fremstå ny og lækker for nysgerrige blikke.

  • Et godt faconlagen skal opfylde alle dine behov indenfor komfort og kvalitet. Køb altid lagner, som er produceret uden allergifremkaldende kemikalier for en sundere søvn og et bedre helbred. Desuden er det en god idé at have øje for vævningen - jo tættere vævningen er i lagnet, desto længere holder det og desto blødere føles det.

  • Vores faconlagner er til dig, som har vigtigere ting at tage dig til end at stryge lagner og sove på et hav af forstyrrende folder. De praktiske elastikker i hjørnerne holder lagnet på plads og du undgår at skulle sove ovenpå et hav af irriterende folder. Vores lagner er vævet ekstra tæt, som gør lagnet enormt behagelig at ligge på.