Faconlagner 90x210

Et 90x210 faconlagen passer til en enkeltmandsseng med ekstra længde. Vores faconlagner er syet med elastik i hjørnerne og passer fx til vores boksmadrasser. Hos Bedre Nætter er alle vores faconlagner designet og produceret af os. Se vores udvalg og find et faconlagen i størrelsen 90x210, der passer til enkeltmandssengen med ekstra længde.

Essential

Vores Essential-faconlagen er kvalitet, når det er bedst og er skabt i 100% OEKO-TEX®-certificeret bomuld. Det er vævet efter satin-metoden med 500 tråde pr. kvadrattomme, og dét sikrer blødhed.

90x210 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøj
4.58879 star rating (107) total reviews
259  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye faconlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende faconlagner af højeste kvalitet.

Faconlagner 90x210

Faconlagen 90x210, ekstra langt faconlagen til dig med den ekstra lange seng. Denne type lagen er i særdeleshed velegnet til boxmadrasser, hvor den kan gå ind og dække hele madrassen. Derudover så kan den med sin højde på 30 cm. også tit og ofte være med til at dække både topmadras og boxmadras. Et faconlagen har sine egenskaber i at den holder tingene samlet, samt det ikke krøller i løbet af natten.

Med ekstra fine garner, samt tætte vævninger så er det et blødt og lækkert lagen som du her kan få fingre i - samtidig er levetiden langt over hvad du kan forvente af almindelige lagner pga. den høje kvalitet.

  • Hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, bør du vælge dine lagner med omhu. Du bør så vidt muligt gå efter lagner, som er vævet ekstra tæt. Det gør nemlig lagnet ekstra slidstærkt, hvilket sparer dig penge i den lange ende.

  • Vores faconlagner er produceret uden allergifremkaldende stoffer, så du får en bedre og sundere søvn. Derudover er vores lagner vævet ekstra tæt, hvilket forlænger holdbarheden og maksimerer komforten. Den tætte vævning leder også fugt og sved væk mere effektivt, så dine lagner føles tørre natten igennem.