Kuvertlagner 90x200

Et 90x200 kuvertlagen passer til dig, der sover i en enkeltmandsseng med samme mål. Et kuvertlagen dækker topmadrassen, og hos Bedre Nætter finder du udelukkende glatvævede kuvertlagner med bomuldspercale, der er et kvalitetsstempel for helt utroligt blødt stof. Se vores udvalg af kuvertlagner og find det kuvertlagen i størrelsen 90x200, du mangler til din seng.

Essential

Vores Essential-kuvertlagen er OEKO-TEX®-certificeret, indbegrebet af kvalitet og skabt i 100% bomuld med 500 tråde pr. kvadrattomme. Det er vævet efter satin-metoden, der gør lagnet babyblødt.

-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
90x200 cm.
  • Hvid
  • Graphite

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 279  kr. Førpris 399  kr.
-30%
Essential Kuvertlagen
Se produkt
Ugens anbefaling
90x200 cm.
  • Graphite
  • Hvid

Essential Kuvertlagen

Sengetøj Essential
4.70485 star rating (515) total reviews
Special Price 279  kr. Førpris 399  kr.

Mayan

Vores Mayan-kuvertlagen er skabt i 100% økologisk bomuld og med naturen in mente. Det er OEKO-TEX®-certificeret og vævet efter satin-metoden med hele 500 tråde pr. kvadrattomme.

90x200 cm.

Mayan Kuvertlagen

Sengetøj Mayan
4.66094 star rating (233) total reviews
479  kr.

Polar

Vores Polar-kuvertlagen er naturligt kølende, da det er skabt i 100% vasket hør, som både er OEKO-TEX®-certificeret, allergivenligt, antibakterielt og fnuldrer mindre end bomuld.

90x200 cm.

Polar Kuvertlagen

Sengetøj Polar
799  kr.

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer dit nye kuvertlagen til dig - helt kvit og frit.

100 nætters prøve

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter, finder du udelukkende kuvertlagner af højeste kvalitet.

Kurvertlagner 90x200

Kuvertlagen 90x200 eller 90x210 er det ideelle valg for langt de fleste danskere. Hvis du har en topmadras ovenpå sengen, så kan et kuvertlagen bruges her. Kuvertlagner dækker udelukkende topmadrassen, og i forhold til almindelige flade lagner, så slutter hjørnerne tæt omkring topmadrassen hvilket gør at du ikke får et lagen der skrider i løbet af natten som det ofte kan være et problem.

Selve kvaliteten af lagnerne vi fører er af højeste klasse, du får således lagner med ekstra fine garner samt en meget tæt vævning. Ved at gøre således så bliver lagnet bedre til at holde sig tørt i løbet af natten og aflede den fugt din krop udgiver mens du sover. Samtidigt med dette er der tale om et blødt og lækkert lagen der har en meget slidstærk struktur.

  • Det er vigtigt, at man vælger et lagen, der består af slidstærkt materiale. Vores lagner bliver nemlig flittigt brugt, og derfor er det vigtigt, at lagnerne er af høj kvalitet, så de forbliver behagelige at sove på.

    Hos Bedre Nætter har vi fokus på høj kvalitet og fantastisk komfort. Vi synes nemlig, at alle fortjener en god nattesøvn. Alle vores kuvertlagner er skabt med det fineste bomuldsmateriale, så du er sikret en blød og behagelig følelse mod huden. Derudover er vævningen så tæt, at den næsten er umulig at spotte. Den tætte vævning giver lagnet et glansfuldt og silkeblød overflade.

  • Hos Bedre Nætter sætter vi kvalitet og komfort fremfor alt andet. Alle vores kuvertlagner består derfor af 100% bomuld, som sikrer en behagelige følelse, når du sover. Derudover har vores lagnerne en krympningsprocent på blot 4%, hvilket sikrer, at lagnerne altid holder deres rette form - også efter utallige vaske.