Vi er ved at bygge sengen....

Senses

Elevationssenge Model 3010
4.65281 star rating (481) total reviews
120x200 cm.
Størrelse: 120x200 cm.
Beige
Farve: Beige
Fast
Fasthed:
60mm komfortskum Tencel
Topmadras:
Oak
Ben:

Spar op til 60% på tilbehør ved sengekøb

Tilbehør
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Senses
Senses

Vores søvnhack

Senses er vores lifehack og livsoptimering. Vores rigtig-meget-seng-for-rigtig-få-penge-sengeløsning. Vores smæk for skillingen. Kært barn har mange navne, og dét er, hvad Senses er for os. Og hvad den bliver for dig. Senses forvandler timerne med lukkede øjne til døgnets bedste. For når du ligger bedre, sover du bedre, og på den måde bliver alt andet også bedre — vores søvnhack af en seng

Produktoverblik

Udforsk Senses

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras-betræk

  Lavet med bløde Lyocell-fibre

  Tencel-coveret er lavet med Lyocell-fibre, der, udover at være skånsomme mod huden, også er dobbelt så bløde som almindeligt bomuld. Biofibrene sikrer derudover betrækket gode fugtabsorberende evner, og undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
  Topmadras-betræk
 • Topmadras

  God komfort, støtte og elasticitet

  Kernen består af en 60 mm høj kerne i komfortskum, der er OEKO-TEX®-certificeret og har en god elasticitet, der giver kroppen god støtte natten igennem. Skummets fugtabsorberende evner sikrer dig derudover et tørt og sundt sovemiljø nat efter nat.
  Topmadras
 • Springmadras

  Aflastningen din krop har brug for - hver nat

  Med pocketfjedre, 7 bedre™ zoner og 25 mm komfortskum får du den helt rette sunde støtte, som tilpasser sig din krop og bevægelser. En sund, differentieret støtte pakket ind i behageligt komfortskum som den bedste finish på springmadrassen.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Elevationsbund

  Stabil, komfortabel og praktisk sengebund

  Nederst er elevationsbunden, der består af en 10 cm høj ramme i massivt træ fra skandinaviske skove, der er påsat med fleksible elevationslameller. Under bunden sidder elevationssengens Okin-motor, der er skabt til at blive brugt år efter år.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Springmadras

Springmadras med individuel fasthed

Springmadras

7 bedre™ zoner giver din krop optimeret og optimal støtte

Vores unikke 7 bedre™-springmadras har vi bygget op med tre forskellige slags pocketfjedre, som vi ganske minutiøst har fordelt ud på springmadrassens syv zoner. De syv individuelle zoner aflaster dit hoved, skuldre, lænd og hofte akkurat dér, hvor de hver især er tungest og derfor kræver mest støtte. Vi har udviklet hoftezonen med 90% fjederkraft, så din rygsøjle på den måde holder en ergonomisk korrekt, lige linje. Det vil din ryg takke dig for hver nat.
Springmadras

Vælg din egen fasthed

Vi er alle forskellige, og vi har allesammen forskellige præferencer. Af den grund skal vores senge selvfølgelig heller ikke have den samme fasthed. Hos os kan du derfor vælge akkurat den fasthed, der passer til dig. Mange af os deler desuden seng med en anden person, så på alle vores senge med en bredde på 160 cm og derover, kan du vælge en individuel fasthed i hver side af sengen.
Elevationsbund

Boksmadras med god motor og skandinavisk træ

Boksmadras

Massiv og funktionel elevationsbund

Din boksmadras er din elevationssengs fundament. Derfor har vi udelukkende brugt gode, solide materialer, der sikrer dig en ditto søvn. Boksmadrassen er opbygget af en træramme i massivt træ fra skandinaviske skove, der er påsat med fleksible lameller, der gør justeringen af sengen ganske gnidningsfri. Okin-motoren kommer fra danske Linak, der er kendt for deres solide motorer, der både er lydsvage, holdbare og som ikke kører trætte.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.
Stadig i tvivl? <br>Prøv SengeMatch™
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Senses

Senses
 • Type
  Elevationsseng 120x200 cm.
  Leveringstid
  20-25 hverdage
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 122 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrud
  15 år
  Garanti fjedrebrud
  15 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  20cm høj træramme, 3cm tyk.
  Beslag til ben
  Medfølger
 • Fjedre
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  25 mm Komfortskum
  Vendbar
  Ja
 • Topmadras - kernehøjde
  60mm
  Totalhøjde
  7 cm.
  Kerne
  Skum
  Cover
  Tencel
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskrid skal lynes af før vask.
 • Højde
  54 cm inkl. 19 cm
  Topmadras
  7 cm
  Bund
  10 cm.
 • Hældningsvinkel (elevation)
  61° i hovedgærdet - 45° i fodenden
  Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  28 Lameller.
  Motor
  OKIN RF 4
  Fjernbetjening
  Trådløs
  Hævefunktion
  Hoved- og fodende
  Maks belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstoppere
  Fod- og sidestoppere inkluderet
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.